Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το όνομα του γιου τους!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βαπτίζουν τον οκτώ μηνών γιο τους! Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου για να βαπτίσει το μωρό του και έτσι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την επόμενη εβδομάδα.

Η ημερομηνία της βάπτισης είναι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή του ALPHA «Happy Day». Ωστόσο, σήμερα, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος μέσα από το «Breakfast@Star» παρουσίασε το προσκλητήριο της βάπτισης, στο οποίο αναφέρεται το

όνομα που θα πάρει ο μικρός.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Και το όνομα αυτού, λοιπόν, Πάρης! Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησαν να δώσουν στον γιο τους ένα αρχαιοελληνικό όνομα που τους άρεσε πολύ και έτσι δεν ακολούθησαν την παράδοση. Μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλύψει δημόσια το όνομα του γιου τους, ωστόσο έχουν καταλήξει σε αυτό εδώ και καιρό.

«Ο Νουνίτο γίνεται Πάρης», γράφει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο της βάπτισης. Νονοί του μικρού θα είναι ο Γιώργος Μάνικας και η Στέλλα Πάσαρη, που είναι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δείπνο και πάρτι προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το ευτυχές γεγονός.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με τον Γιώργο Καράβα μετά την παρεξήγησή τους -«Αυτό που του εξήγησα είναι ότι…»

 Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δυσκολεύομαι με τη μητρότητα» – Το διπλό όνομα που θα πάρει η κόρη της

 Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του -«Μαγνητοσκόπησα τη γέννα»

Keywords
Τυχαία Θέματα