Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δυσκολεύομαι με τη μητρότητα» – Το διπλό όνομα που θα πάρει η κόρη της

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τη Μαρκέλλα Γιαννάτου κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου της.

Η γνωστή ηθοποιός – που φέτος πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα» του ANT1 – μίλησε στους δημοσιογράφους για τη μητρότητα και εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να τη συνδυάζει με τη δουλειά. Παράλληλα, αποκάλυψε ποια είναι τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον συνδυασμό δουλειάς – μητρότητας

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυάζω τη δουλειά με το παιδί. Δυσκολεύομαι

πάρα πολύ. Προσπαθώ να τα συνδυάσω αλλά δε τα καταφέρνω. Της δώσαμε τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ. Το Αφροδίτη το έχω και εγώ ως δεύτερο όνομα. Το Μελία είναι ένα αρχαιοελληνικό όνομα, το έμαθα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και μίλησε για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, λέγοντας πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα, που έχει αναλάβει μόνη αυτόν τον ρόλο. Ειδικότερα, είπε:

«Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα που έκανε το μωράκι της και κλήθηκε από την αρχή να περπατήσει μόνη της σε αυτόν τον δρόμο γιατί χώρισε από τη σχέση που είχε με τον πατέρα του παιδιού της. Ήταν πολλά χρόνια μαζί. Είναι, όμως, πολύ δυνατή και χαρούμενη! Δεν είναι εύκολο».

Να θυμίσουμε πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου υπήρξε για 14 χρόνια ζευγάρι με τον γνωστό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και χώρισαν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ακόμα:

«Μαμά-δες»: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ1 -Οι πρώτοι καλεσμένοι

Οι Πανθέοι: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Κώστας Φραγκολιάς: Έχει κρατήσει επαφές με την Άννα Βίσση μετά τον χωρισμό τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα