Η Τζένη Θεωνά αποκαλύπτει: «Μου είχε μιλήσει πολύ άσχημα, με έχει προσβάλει επανειλημμένα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (30/10) στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» η Τζένη Θεωνά!

Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Ρήγο.

«Είχα μια μαμά πολύ θεατρόφιλη, που αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις. Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση

που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια η Τζένη Θεωνά πρόσθεσε πως «αυτό κάπως ξεχάστηκε στην πορεία λόγω αγάπης προς τη μάθηση, αλλά δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στο σχολείο. Ήμουν φυτό και πολύ παιδάκι, καθόλου θυληκή! Είχα όλα τα αρνητικά! Είχα φίλες αλλά ποτέ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Υπήρχαν πολλές πιο γυναίκες και κυρίως μη φυτά. Σε μένα άργησε να έρθει αυτό».

Όσον αφορά, ωστόσο, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, δε δίστασε να προδώσει πως «με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying».

«Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε», κατέληξε η Τζένη Θεωνά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Πέτρο Πυλαρινό!

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας στο Instagram μετά την αποχώρησή της

Η Μάρω Λύτρα εξομολογείται: «Έπασχα από διαταραχή μετατραυματικού στρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα