Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται: Το πρόβλημα υγείας και το άγνωστο χειρουργείο

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day υπήρξε μια απώλεια! Συγκεκριμένα ο Σπύρος Λάμπρου που εμφανίζεται με τον Δήμο Βερύκιο από το ραδιόφωνο του Alpha έλειπε από την σημερινή σύνδεση!

Ο συνεργάτης του εξήγησε: «Τον ταλαιπωρεί ένας πονόλαιμος εδώ και δύο μήνες… Μου στέλνει μήνυμα χτες το βράδυ και μου λέει θα πάω αύριο το πρωί για εξετάσεις. Είναι τόσο καλό παιδί ο Σπυράκος…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στον Σπύρο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει στο παρελθόν: «Καλά κάνει και πάει, παιδιά. Είναι ύπουλο, το ζήτημα του λαιμού δεν το αντιλαμβάνεσαι. Πάντως υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία πια στις φωνητικές χορδές γιατί υπάρχουν πολλές μεταλλάξεις ιώσεων που χτυπούν τον λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές και θέλει πολύ προσοχή. Δεν θυμάσαι που εγώ είχα για δύο μήνες κλειστή φωνή, νόμιζα ότι είχα ένα κρυολόγημα και έπινα ζεστά τσάι και είχα έναν μικρό αιμορραγικό πολύποδα που με τα ζεστά διαστελλόταν και χειροτέρευα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Τελικά ήθελε μια μικρή επέμβαση.»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται: Το πρόβλημα υγείας και το άγνωστο χειρουργείο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα