Η σημασία της ενυδάτωσης στην άθληση

Σας αρέσει το τρέξιμο, το γυμναστήριο, το ποδήλατο, ο χορός, τα water sports, το τένις; Με ό,τι κι αν έχετε αποφασίσει να καταπιαστείτε, όποια άσκηση και αν έχετε επιλέξει να εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα, το σημαντικό είναι ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση: Να αθλείστε!

Η άσκηση είναι το καλύτερο «δώρο» που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, ενισχύοντας τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας ευεξία. Μέσω του αθλητισμού θωρακίζετε την υγειά σας και πλάθετε ένα ωραίο

και γερό σώμα, ενώ παράλληλα αναζωογονείτε και ξεκουράζετε το μυαλό σας, αυξάνοντας την αίσθηση αυτοπεποίθησης και ευφορίας!

Όποιο είδος άσκησης και αν έχετε επιλέξει, έντονο ή πιο χαλαρό, θα πρέπει να έχετε κοντά σας τους κατάλληλους «συμμάχους», με σημαντικότερο όλων το νερό. Πράγματι, οφείλουμε να καταναλώνουμε επαρκείς και σωστές ποσότητες νερού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Η αναζωογόνηση και η ενυδάτωση που προσφέρει η κατανάλωση νερού είναι μέγιστης σημασίας, ενισχύοντας τον οργανισμό και προσφέροντάς σας την απαραίτητη ενέργεια για την επιτυχή ολοκλήρωση της προπόνησης ή του αγώνα σας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της ενυδάτωσης και των ευεργετικών αποτελεσμάτων που προσφέρει η κατανάλωση νερού στα άτομα που αθλούνται, προάγει με υπευθυνότητα και συνέπεια τον αθλητισμό και τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά σημαντικές δρομικές και ποδηλατικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, με τελευταίο παράδειγμα τη χορηγία του απαιτητικού αγώνα “Olympus Marathon” (περισσότερες πληροφορίες εδώ), όπου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ προσέφερε στους δρομείς την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Υποστηρίζοντας διαχρονικά την έννοια της ευεξίας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει επίσης τη δική του «ομάδα», την AVRA Running Team, η οποία αποτελείται από εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, και συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα.

Συνεχίστε δυναμικά, όποιο κι αν είναι το είδος άσκησης που προτιμάτε, χωρίς να ξεχνάτε τον πολύτιμο σύμμαχό σας: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!

The post Η σημασία της ενυδάτωσης στην άθληση appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα