Χρύσα Καλμπάκη: Φωτογραφίζεται με τα ρούχα της νέας της συλλογής λίγο πριν την επέτειο του γάμου της!

Από τον χώρο του fitness στην πιο γρήγορα ανακυκλώσιμη τέχνη, την μόδα. Η Χρύσα Καλπάκη λίγο πριν την επέτειο του γάμου της με τον Ιωσήφ Μαρινάκη, φωτογραφίζεται με τα ρούχα της νέας της συλλογής και μιλά αποκλειστικά στο faysbook.gr για το νέο επαγγελματικό της βήμα, το brand Libelloula που αποτελεί την απάντηση στις ανησυχίες της.

Εδώ και πολλά χρόνια είσαι στο χώρο του fitness. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με τη μόδα;

Είμαι ένας

ανήσυχος άνθρωπος και αγαπώ πολύ το ” επιχειρείν”. Μου αρέσει η δημιουργία και η αλλαγή. Έτσι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τη γυμναστική, δοκιμάζω ταυτόχρονα τις ικανότητές μου στη μόδα. Πριν από μερικούς μήνες ένιωσα πως χρειάζομαι μια επαγγελματική αλλαγή που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη μου, αλλά και την ενέργειά μου. Ο χώρος της μόδας ήταν η απάντηση στις ανησυχίες μου.

Πέρυσι δημιούργησες μια πολύ όμορφη σειρά με σανδάλια. Φέτος σε βλέπουμε να παρουσιάζεις την πρώτη σειρά ρούχων σου. Ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση πέρυσι που αποφάσισες να επεκτείνεις τη συλλογή σου;

Η Greek island sandals ήταν όντως μια επιτυχημένη κίνηση και μου άφησε πολύ ωραία αίσθηση, αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία που με ώθησε σε αυτό που έχω φτιάξει τώρα. Αυτό ήταν μια στροφή επαγγελματική που γεννήθηκε μετά από μια εσωτερική μου επιθυμία.

Ποιο είναι το ύφος που χαρακτηρίζει τη συλλογή σου;

Η πρώτη μου σκέψη πηγαίνει σε μια κομψή γυναίκα που περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το ύφος της εκφράζει ελευθερία και δύναμη, όπως και το ύφος της συλλογής μου.

Από που εμπνεύστηκες το όνομά του brand σου, Libelloula;

Η λιβελούλα είναι μια πεταλούδα που ζει τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό. Συμβολίζει την αλλαγή, τη χαρά και τις νέες διαδρομές στη ζωή μας. Εκφράζει την ελευθερία και τη βαθιά ενσυναίσθηση. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο όνομα.

Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια της συλλογής;

Αγαπώ πολύ τις δερμάτινες φούστες, καθώς η κάθε μία της συλλογής είναι ξεχωριστή και πραγματικά διαφορετική. Στην πραγματικότητα, όμως, λατρεύω το κάθε κομμάτι. Όλα είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι.

Τόσο εσύ όσο και ο σύζυγός σου κινείστε στον καλλιτεχνικό χώρο. Ποιες ήταν οι πρώτες ελληνίδες από το χώρο της showbiz που αγάπησαν και υιοθέτησαν τις δημιουργίες σου;

Είναι πολλές οι φίλες και γνωστές που με στήριξαν και φόρεσα κομμάτια μου και αυτό μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω.

Που μπορούμε να βρούμε κομμάτια σου;

Για να δείτε τη συλλογή μου μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.libelloula.com. Στην Αθήνα, στο νούμερο 36 της οδού Ερμού, το show room της Lilelloula συστεγάζεται με την Vagrancy, την στο πρώτη μας εταιρεία, η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Tα Libelloula μπορείτε να βρείτε επίσης στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λάρισα και τη Μύκονο.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο κάνατε με τον Ιωσήφ (σ.σ. Μαρινάκη) τον θρησκευτικό σας γάμο στην Κρήτη. Τι σχεδιάζετε φέτος για την επέτειό σας την 1η Αυγούστου;

Όποιος μας ξέρει καλά, γνωρίζει ότι δεν σχεδιάζουμε ποτέ πράγματα, ειδικά το καλοκαίρι. Ο Ιωσήφ είναι πολύ απρόβλεπτος, οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω!

Άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά σας μετά το γάμο;

Θεωρώ πως την καθημερινότητα μετά το γάμο την αλλάζουν τα παιδιά. Όσον αφορά σε εμάς, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο ένας χρόνος γάμου δεν είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Ομολογώ πως θέλουμε πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά μας και εύχομαι να γίνει σύντομα!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

The post Χρύσα Καλμπάκη: Φωτογραφίζεται με τα ρούχα της νέας της συλλογής λίγο πριν την επέτειο του γάμου της! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα