Η Ολυμπία Χοψονίδου ”ανέβασε” τη θερμοκρασία: Δείτε την με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και sexy μανούλες της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου που μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της και ”ανάβει” φωτιές στο πέρασμα της.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους και δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της! Μετά από τόσες εγκυμοσύνες άλλωστε δεν την τρομάζει κάτι! Η όμορφη Ολυμπία εξακολουθεί να πηγαίνει στο γήπεδο και να ακολουθεί τις υπόλοιπες δραστηριότητές της. Η γλυκιά μανούλα αγαπάει τη θάλασσα και δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί σε μια ξαπλώστρα τις μέρες με ηλιοφάνεια.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στον Αστέρα Βουλιαγμένη να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας ένα μπικίνι μαγιό. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αν και διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πάρει λίγα κιλά και έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

The post Η Ολυμπία Χοψονίδου ”ανέβασε” τη θερμοκρασία: Δείτε την με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα