Η Νικολέττα Ράλλη βάπτισε την κόρη της! Φωτογραφίες, βίντεο

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος βάπτισαν την κόρη τους! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο, με τη νεοφώτιστη να λαμβάνει το όνομα Σοφία, όπως είχε ανακοινώσει η παρουσιάστρια.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος

θέλησαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη σήμερα μετά το πέρας της βάπτισης.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το ευτυχές γεγονός, δίνοντάς μας μια γεύση απ’ όσα έγιναν. Να θυμίσουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη είχε γνωστοποιήσει πως την κόρη της θα βαφτίσει η πολύ καλή φίλη της, Βίβιαν Ρουβέλα.

Η μικρή Σοφία βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Η Νικολέττα Ράλλη ήταν πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, καθώς 3,5 χρόνια μετά τη γέννησή της πραγματοποιήθηκε και η βάπτισή της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230929140100_ralli_vaptisi.mp4

«Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα», είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει φύγει από τη ζωή»

 Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα φρικτά σχόλια για τη σεξουαλικότητά μου»

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο – Ισόβια και 11,5 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα