Η νέα κίνηση του Πάνου Βλάχου που δημιουργεί ερωτήματα για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

Το καλοκαίρι μια δήλωση της Μαρίας Σολωμού στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ντόρος γύρω από τη σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

“Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που, τέλος πάντων, έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί.”, είχε δηλώσει η ηθοποιός και αυτόματα ο χωρισμός του ζευγαριού θεωρήθηκε δεδομένος. Παρόλα αυτά, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

επέλεξαν να μην σχολιάσουν κάτι, πέρα από τον ηθοποιό που απάντησε σε σχετική ερώτηση, το εξής: “Το μόνο που έχω να πω είναι “αγκαλιές και φιλιά”.

Στη συνέχεια έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και τα σενάρια χωρισμού φούντωσαν ξανά. Ωστόσο, έγιναν ξανά φίλοι στο διαδίκτυο και ο ηθοποιός σε συνέντευξη του, δήλωσε πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του και πολλοί πίστεψαν ότι είναι ακόμη μαζί.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλώντας για τον Πάνο Βλάχο και τη σχέση τους όσο ήταν στην Αμερική, ανέφερε: “Ναι, όσο πιο έντονες καταστάσεις ζεις με κάποια άτομα. Γενικώς, το να βγαίνεις από την ασφάλεια σου με ένα δικό σου άνθρωπο σίγουρα ενισχύει τη σχέση, το πόσο καλά γνωρίζεσαι. Εγώ η ίδια με την εμπειρία της Αμερικής έμαθα πράγματα για μένα. Γιατί στην Ελλάδα δεν είχε τύχει να εκτεθώ σε κάποιες καταστάσεις, οπότε όταν δοκιμάστηκα, ανέλυσα τι μου άρεσε και τι όχι στη διαχείριση που έκανα. Έτσι, όσοι είναι παρόντες όταν εσύ δοκιμάζεις τα όρια σου σε μαθαίνουν καλύτερα. Αν σε βοηθήσουν, γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί για σένα. Οπότε ναι, ισχύει πως μια σχέση μπορεί να δυναμώσει όταν βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσης”.

Κανείς από τους δύο δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση, αν και τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι έχουν χωρίσει οριστικά και παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Μια νέα κίνηση όμως του Πάνου Βλάχου, δημιούργησε ξανά ερωτήματα. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρω1νό αποκλειστικά, ο ηθοποιός και τραγουδιστής, αφιερώνει τον καινούριο του δίσκο στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: “Βγάζει ένα πιστόλι από μπροστά, με σημαδεύει με τα δύο χέρια…”

Keywords
Τυχαία Θέματα