Να πώς φοράνε το κοστούμι στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας

Φέτος το φθινόπωρο υπάρχουν πολλές τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει αλλά υπάρχει μια που είναι από τις αγαπημένες μας. Το κοστούμι είναι μια τάση που θα αγαπήσουμε (και ήδη αγαπάμε) πολύ φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα. Η συγκεκριμένη τάση έχει υιοθετηθεί ήδη από πολλούς ξένους σχεδιαστές και οι top fashionistas και editors έχουν αγαπήσει τα κοστούμια και τα φοράνε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

#Φόρα το σε loose γραμμή
Η oversized γραμμή είναι μια εκδοχή για το πώς

να φορέσεις το κοστούμι σου. Οι fashionistas επιλέγουν να συνδυάσουν τις πιο φαρδιές γραμμές στα κοστούμια τους με t-shirts, crop tops, πουκαμισα ή ζιβάγκο.

#Δοκίμασε να φορέσεις ένα κοτλέ κοστούμι
Το κοτλέ ύφασμα επιστρέφει στη μόδα και μάλιστα πολλά brands έχουν λανσάρει κοτλέ κοστούμια στις συλλογές του. Μάλιστα μια απόχρωση που αγαπάνε ιδιαίτερα είναι το ροζ!

#Φόρα το με biker κολάν
Τα κολάν ποδηλασίας είναι huge trend της σεζόν και όσο ο καιρός είναι ακόμα καλός μπορείς να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου blazer.

#Φόρα το σακάκι σου με παντελόνι πάνω από τον αστράγαλο
Άλλο ένα είδος κοστουμιού που αγαπάνε οι fashionistas είναι αυτό που συνδυάζει oversized blazer με παντελόνι που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

#Επέλεξε παλ αποχρώσεις
Από τώρα και για όλο το φθινόπωρο οι παλ αποχρώσεις είναι ιδανικές για το κοστούμι σου και θα δώσουν χρώμα στις εμφανίσεις σου.

#Φόρα το κοστούμι σου με layers
Ένα ωραίο κοστούμι θα σε συντροφεύσει και τους χειμερινούς μήνες. Μπορείς να το φορέσεις με ένα παλτό από πάνω και θα δείχνεις σούπερ κομψή και στιλάτη!

#Φόρεσε το κοστούμι σου με sneakers
Όπως και η Φαίη μας έτσι και εσύ μπορείς να συνδυάσεις το κοστούμι σου με ένα ζευγάρι sneakers. H Φαίη φόρεσε ένα χακί κοστούμι με λευκό top και πάνινα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με καφέ δερμάτινη ζώνη!

Διαβάστε ακόμα: Μια YouTuber μας δείχνει μέσα σε 6 λεπτά τις top τάσεις της σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα