Η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη βία που πέρασε: “Έχω φάει και ξύλο”

Με αφορμή την απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα μέσω του Instagram, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η δήλωση της για τη βία που πέρασε από σύντροφο της, στο Πρω1νό παρουσίασαν το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της από το παρελθόν, στην οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, το μοντέλο τότε, είχε δηλώσει στο oneman.gr και στον Πάνο Κοκκίνη: «Τους πρώτους μήνες όλοι

οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».

Η Φαίη μετά τα όσα ειπώθηκαν και την απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα, έσπευσε να τονίσει: “Έτσι λοιπόν με αυτή την αφορμή έκανε τη ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη κατάσταση, δε μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να μην ήξερε τι να απαντήσει και το να πεις κάτι πολύ προσωπικό στην κάμερα, μπορεί να ήταν μια δύσκολη στιγμή. Αλλά δε γίνεται να γελάσεις και να λες και τι έγινε με ένα χαστουκάκι. Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος. Και χθες το είπα. Στενοχωριέμαι. Αλλά στο story που είδα, μπορεί να πει τι βλακεία που είπα. Ανέφερε τα καλλιστεία και ότι ο Θεός της χάρισε την ομορφιά. Τι σχέση έχει; Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα. Αισθάνομαι από τη συνέντευξη της ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να επιτρέπει και τι όχι. Και τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν το καταλαβαίνει. Από την απάντησή της αυτό εκλαμβάνω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη για την 21χρονη φοιτήτρια: “Ο λόγος που απομακρύνθηκε από το περιβάλλον της είναι ένα ροζ βίντεο”

Keywords
Τυχαία Θέματα