Η Φαίη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο Επίσημο Δείπνο «Α Wish Without Borders-Mια Ευχή Χωρίς Σύνορα»

H Φαίη μας χθες Τετάρτη (05/12) λίγο μετά το τέλος του Πρω1νού, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο Επίσημο Δείπνο «Α Wish Without Borders – Mια Ευχή Χωρίς Σύνορα», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Πρόκειται για το μεγάλο Christmas Charity Event, το οποίο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης

και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου βρισκόταν σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “Υιοθεσία Ευχής”, το οποίο παρουσίασε η Φαίη μας, πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όλα τα έσοδα από το εν λόγω Πρόγραμμα θα δοθούν για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τα παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής, με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά, μοιράστηκαν με το κόσμο, τις προσωπικές τους εμπειρίες τους και τα συναισθήματά τους, μετά την εκπλήρωση των Ευχών τους.

Ο Διονύσης Σχοινάς τραγούδησε live και το εκρηκτικό ντουέτο Duoviolins φώτισε τη βραδιά επί σκηνής με τα ηλεκτρικά τους βιολιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν από τον Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της Ευχής του Γιώργου, 16 ετών, που όνειρό του είναι να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του!

Η διευθύντρια του Make a Wish, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τη Φαίη μας:

Διαβάστε ακόμη:

Η έξοδος της Φαίης για τη γιορτή του κουμπάρου της, Σάββα και οι τρυφερές ευχές!

Keywords
Τυχαία Θέματα