Η επιδερμίδα αναγεννάται με τη χρήση των σωστών πρωτοποριακών προϊόντων περιποίησης

Όσο περνά ο καιρός η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και την λαμπερή της όψη και αυτό οφείλεται στη σταδιακή μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Η υγεία της επιδερμίδας επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο με τους έντονους ρυθμούς ζωής, το στρες, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες καθώς και την ηλιακή ακτινοβολία.

Για να αποκτήσει και πάλι νεανική και υγιή

όψη θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και περιέχουν συστατικά που επαναφέρουν την σφριγηλότητα μειώνοντας παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Το ολοκληρωμένο σύστημα ανάπλασης EVA BELLE έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας από τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Ανεπτυγμένο από τα σύγχρονα, εξειδικευμένα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας INTERMED με αυστηρές προδιαγραφές, είναι σχεδιασμένο ανταποκρίνεται σε κάθε πτυχή των συνεπειών της γήρανσης. Με ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, η σειρά προσφέρει προηγμένη αντιρυτιδική φροντίδα.

Ξεκινάμε με τον αντιοξειδωτικό ορό εντατικής ανάπλασης προσώπου και λαιμού Εva Belle Serum ο οποίος περιέχει ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C και E. Είναι μια φόρμουλα που διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να , προσφέρει εντατική ανάπλαση. Παράλληλα αντιμετωπίζει ενεργά τα σημάδια της φωτογήρανσης. Επιπλέον, προσφέρει την προστασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Συνεχίζουμε με την ενυδατική κρέμα ημέρας Εva Belle Day Cream η οποία χάρη στη σύνθεση της η οποία αποτελείται από ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C και E προωθεί την αναγέννηση και αναζωογόνηση του δέρματος , ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς επανόρθωσης των λεπτών γραμμών και βαθιών ρυτίδων. Ταυτόχρονα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UVA & UVB και δρα ενεργά στην πρόληψη της φωτογήρανσης και στην αντιμετώπιση της οξειδωτικής φθοράς.

Προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας έξτρα περιποίηση χρησιμοποιώντας το Eva Belle Restore Booster το οποίο χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου που περιέχει εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ η μαργκόσα χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της μειώνει τους ερεθισμούς. Προσοχή, δεν χρησιμοποιείται μόνο του. Προσθέστε στη κρέμα, τον ορό ή το make –up σας, 2-4 σταγόνες ΕVA BELLE RESTORE BOOSTER για ορατή βελτίωση της όψη της επιδερμίδας.

Παράλληλα αν η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από αποτοξίνωση χρησιμοποιούμε το Eva Belle Detox Booster το οποίο είναι κατάλληλο για κουρασμένες επιδερμίδες. Χάρη στο εκχύλισμα Ginko Biloba, το πράσινο τσάι και Potentilla Erecta αναζωογονεί επαναφέροντας τη λάμψη. Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba δρα ως αποτοξινωτικός παράγοντας και το Πράσινο Τσάι ως αντιοξειδωτικός θωρακίζοντας την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς παράγοντες που την επιβαρύνουν καθημερινά, όπως το στρες, οι ρύποι, και η ηλιακή ακτινοβολία. Η Potentilla Erecta ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζει λάμψη, επιβραδύνοντας τη φωτογήρανση.

Εva Belle Eye Brow Enhancing Serum.Ένας ορός που ενδυναμώνει τα φρύδια τους χαρίζει έξτρα πυκνότητα χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται θρεπτικά συστατικά όπως έλαια Αrgan και καρύδας, Προβιταμίνη Β5 και κλινικά δοκιμασμένο μόριο από εκχύλισμα βασιλικού που συμβάλλει στη μείωση της πτώσης της τρίχας.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στα φαρμακεία από την Intermed.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο beauty trends που πρέπει να ακολουθήσετε τις γιορτινές βραδιές που έρχονται

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν εσάνς γιορτινή και είναι πραγματικά τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα