Η επανεμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου – Σε ποιον στέλνει μήνυμα μαζί με τον γιο της;

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο Epsilon, κρατάει χαμηλούς τόνους στα social media. Σήμερα όμως επανήλθε με ένα μήνυμα και μια φωτογραφία με τον μικρό της γιο. Η παρουσιάστρια έγραψε πως έχει πολλά να πει και σύντομα θα επανέλθει. Δεν εξήγησε όμως σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα της.

«Μικρό αγόρι – Μαμά : 1-0 ! (Ζώντας το προσωπικό μας survivor!) Σαν να μην πέρασε μια μέρα !!!! Πέρασαν πολλές, έχουμε να πούμε πολλά, θα γίνουν όλα σιγά σιγά!!!! Σας ευχαριστώ

απεριόριστα για όλα – είστε κάτι περισσότερο από συγκινητικοί! Είστε δύναμη! Θα τα πούμε σύντομα! #maxisomamesoma #katooimaskes #xelononitzalia4ever #xaxaxa» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μικρό αγόρι – Μαμά : 1-0 ! (Ζώντας το προσωπικό μας survivor!) Σαν να μην πέρασε μια μέρα !!!! Πέρασαν πολλές, έχουμε να πούμε πολλά, θα γίνουν όλα σιγά σιγά!!!! Σας ευχαριστώ απεριόριστα για όλα – είστε κάτι περισσσοτετο από συγκινητικοί! Είστε δύναμη! Θα τα πούμε σύντομα! #maxisomamesoma #katooimaskes #xelononitzalia4ever #xaxaxa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις Μάρ 7, 2017, 12:35μμ PST

The post Η επανεμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου – Σε ποιον στέλνει μήνυμα μαζί με τον γιο της; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα