Προβλέψεις Τετάρτη 8 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν ήσασταν τενίστας σίγουρα θα είχατε πολλές διακρίσεις. Τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνετε να αποκρούετε τα μπαλάκια που σας έρχονται από παντού, αλλά αποδεικνύεται πως το κάνετε ιδιαιτέρως αποτελεσματικά. Μέχρι τώρα δεν έχετε προλάβει να χαρείτε τα καλά αυτά αποτελέσματα, αλλά σύντομα θα πάρετε ανάσα και όλα θα μπουν στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η εβδομάδα είναι ακόμα στην αρχή της, αλλά εσείς αισθάνεστε

ήδη εξουθενωμένοι. Οι οικονομικές πιέσεις σας έχουν κουράσει ψυχολογικά, ενώ κάποιες σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις έχουν καθυστερήσεις και αναβολές. Σύντομα, όμως, όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν αποτελεσματικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια αναπάντεχη ευκαιρία που μπορεί να μεταφραστεί σε κέρδη έχει εμφανιστεί στη ζωή σας και δεν έχετε παρά να οργανωθείτε γρήγορα για να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτά τα καλύτερα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παραπέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια συνάντηση με παλιούς φίλους σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν το πόσο έχετε αλλάξει και ωριμάσει μέσα στα χρόνια. Μπορεί να είστε ο ίδιος άνθρωπος, όμως πλέον δεν έχετε τα ίδια «θέλω» και έχετε ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Επειδή βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον έτοιμο να εκραγεί, το πιο σοφό πουν μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις μια μάλλον διπλωματική στάση και να μην λες πολλά. Μην παίρνεις θέση και μην υποστηρίζεις ανοιχτά τη μία ή την άλλη πλευρά. Άφησε τα πράγματα να καταλαγιάσουν και μίλησε μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε πιεστεί αρκετά και το στρες έχει φέρει τον οργανισμό σας στα όριά του. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και να καταπολεμήσετε το άγχος σας, που σας κάνει να μπλοκάρετε κάποιες φορές και μόνο παραγωγικό δεν είναι. Είστε τόσο δημιουργικοί και δραστήριοι που επιστρατεύοντας τη λογική θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή ισορροπία.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια πρόταση που δεν περιμένατε φέρνει στο προσκήνιο την προοπτική μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας. Εδώ και καιρό έχετε την επιθυμία να αλλάξετε «πίστα» και να κάνετε ένα νέο βήμα. Βάλτε λοιπόν τα δεδομένα στη ζυγαριά, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε μια απόφαση χωρίς να χρονοτριβείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές μετακινήσεις και αλλαγές σε δεδομένα που δεν φανταζόσασταν. Μπορεί να νιώθετε πως το περιβάλλον σας έχει αποσταθεροποιηθεί και δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε αυτή την αναστάτωση, αλλά όλα αυτά θα οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ιστορία επαναλαμβάνετε και κάποιοι άνθρωποι που σας φέρθηκαν ανέντιμα και στο παρελθόν επανεμφανίζονται με αντίστοιχες διαθέσεις απέναντί σας. Το καλό είναι πως τα παθήματα σας έχουν γίνει μαθήματα, έτσι γνωρίζετε το πώς να τους βάλετε στη θέση τους –και να τους βγάλετε από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Έχετε βάλει ένα στόχο που σας φαίνεται δελεαστικός και εφικτός και αυτές τις μέρες έχετε εστιάσει εκεί όλη σας την προσοχή. Μην παραμελείτε, όμως, αγαπημένους ανθρώπους, φίλους και οικογένεια, που μπορεί να μην αντιλαμβάνονται τι σας συμβαίνει και να ανησυχούν για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά είναι ένα κομμάτι που σας προβληματίζει έντονα τον τελευταίο καιρό και θέλετε να κάνετε κινήσεις για να διευθετήσετε τις όποιες υποχρεώσεις σας, καθώς το χειρότερό σας είναι να χρωστάτε. Οι επιδόσεις σας στη δουλειά έχουν εκτιμηθεί και αυτό θα σας φέρει και νέες ευκαιρίες εξέλιξης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει όμορφες στιγμές, αλλά για πολλούς από εσάς και ένα νέο έρωτα που θα ταράξει τα νερά της ζωής σας και θα σας οδηγήσει να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις που δεν φανταζόσασταν ποτέ πριν.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 8 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα