Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/4

Μετά το μαύρο και το λευκό, το χρώμα που έχει τη δύναμη να απογειώνει την εικόνα σας είναι χωρίς καμία αμφιβολία το camel. Σας ντύνει, χαρίζοντας στην εμφάνισή σας μια πολυτέλεια και μια ζεστασιά -και όχι, δεν φοριέται μόνο όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, αλλά και την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Για ένα ultra chic αποτέλεσμα πείτε ναι στην μονοχρωμία, ενώ για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα συνδυάστε το με τζιν, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο

Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα pencil midi camel φόρεμα από την εταιρεία Zini.

Nude meets color! Ολες οι λεπτομέρειας για το σημερινο outfit της Φαιης μας στο @toprwino_ant1 τωρα στο #fayslook στο www.faysbook.gr @roulamoniaki ❤ #faysbookgr #style #fashion #nudedress

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr) on Apr 7, 2017 at 4:03am PDT

To look της ολοκληρώθηκε με τζιν πέδιλα Mark Milan, ρολόι Breeze και σκουλαρίκια Funky Jewel Γλυφάδα και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της , δίνοντας έμφαση στα μάτια της και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της. Για την φωτογραφία της σημερινής εμφάνισης η Φαίη πόζαρε δίπλα στον Μπάμπη, το λατρεμένο μας σκυλί της Χριστίνας Χρόνη, beauty editor του faysbook.gr και του Πρω1νού.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/4

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα