Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στην… απομόνωση! Τι συμβαίνει;

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του Μάριου από τους Μαχητές, στο παιχνίδι επιβίωσης! Λίγο μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα του στον Άγιο Δομίνικο, ο κύπριος παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι μόλις επανέλθει η σωματική του υγεία κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνους τους γιατρούς που θεωρούν πως η αποθεραπεία θα κρατήσει μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Μάριος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και

βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και η συμπαίκτρια του, Ειρήνη Κολιδά που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μετά τον τραυματισμό της. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μάριος έχει περιορισμένη επικοινωνία μέσα στο ξενοδοχείο τόσο με την Ειρήνη όσο και με την οικογένεια του προκειμένου να μην έχει καμία εικόνα για το τι συμβαίνει εκτός παιχνιδιού!

Και μπορεί η σωματική του κατάσταση να είναι πλέον πολύ καλή, κανείς όμως δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την επιστροφή του στο Survivor. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως οι Διάσημοι θα κληθούν να ψηφίσουν για ακόμα μια φορά έναν παίκτη προκειμένου να μεταφερθεί στην ομάδα των Μαχητών.

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμα:

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογείται στο Πρω1νό: «Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ! Μου παίρνουν το αίμα και…»

Χωρισμός ”βόμβα” για το παλάτι: Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο δεν είναι πια μαζί!

The post Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στην… απομόνωση! Τι συμβαίνει; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα