Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/10

Οι πέρλες, το διαχρονικό σύμβολο της κομψότητας και της θηλυκότητας αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Ναι, είναι πραγματικά παντού. Στολίζουν πουκάμισα, πουλόβερ, φούστες, φορέματα, τσάντες, παπούτσια, headbands, γυαλιά ηλίου, γάντια κ.α. και τα κάνουν να φαίνονται μοναδικά και… πολύτιμα.

Με το trend αυτό εμφανίστηκε σήμερα στο Πρω1νό και η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο με πέρλες κουμπιά -το συγκεκριμένο

φοριέται με τρεις διαφορετικούς τρόπους -συνδυασμένο με μαύρο pencil φούστα -και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες γόβες nude περλέ από τον Dukas, γυαλιά ηλίου Charlie Max και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο.

Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Νίσκος με τα έντονα τονισμένα μάτια που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL, εκτός από το κραγιόν που ήταν το Scls03 σε απόχρωση του ροζ από την NYX cosmetics και ο Δημήτρης Στράτος χρησιμοποίησε το Redken Volume Beach Envy Wave και της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/10

Keywords
Τυχαία Θέματα