Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/6

Το shirt dress, γνωστό ως πουκαμισοφόρεμα ή σεμιζιέ, είναι από τις πιο hot επιλογές για αυτή τη σεζόν. Και δικαιολογημένα, αφού είναι ανάλαφρο, δροσερό, βολικό και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί στις διακοπές στο νησί και στην παραλία πάνω από το μαγιό σας, μέχρι κάπου επίσημα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας και την

πρώτη του Ιουνίου, με ένα μακρύ πράσινο σμαραγδί σεμιζιέ φόρεμα με χρυσά διακοσμητικά κουμπιά και ζώνη από την εταιρεία Access.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με flat δερμάτινα σανδάλια σε καφέ χρώμα, διακοσμημένα με χρυσά τρουκς, Tsakiris Mallas και δυο εντυπωσιακά χρυσά βραχιόλια της Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε βερικοκί αποχρώσεις με πρωταγωνιστές την καφέ σκιά στο καπάκι του ματιού, τις γυαλάδες με το Golden Deposit της MAC, τα τονισμένα μήλα με το ρουζ Hot Mama της εταιρείας The Balm και τα χείλη, που βάφτηκαν με το μολύβι Νο 28 Peach της Seventeen και από πάνω το gloss Pink Lemonade της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει το shirt dress, σε διάφορα μήκη, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις η Rihanna και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/5

Keywords
Τυχαία Θέματα