Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/6

Ο απόλυτος, σικ και πιο κλασικός συνδυασμός, που είναι πάντα στη μόδα και δεν έχει να κάνει με τις τάσεις, αναφερόμαστε φυσικά στο λευκό με το μαύρο, ταιριάζει σε όλες τις εποχές, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτόν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνη η Φαίη μας, επιλέγοντας για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό ένα λευκό πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο μαύρο σορτς και μια μπεζ ζώνη, όλα από την BSB.

Τo

look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα δίχρωμα πέδιλα Dukas σε nude και ροζ gold, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από την Follie Follie και ρολόι Breeze και έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το λαμπερό μπρονζέ μακιγιάζ της Φαίης μας με κυρίαρχα στοιχεία του τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιά με βάθος και την έντονη πετρόλ γραμμή στο εσωτερικό τους με προϊόντα της εταιρείας MAC.

Τέλος, ο Δημήτρης Σίσκος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με όγκο, ένα εύκολο και βολικό χτένισμα που ταιριάζει παντού και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το υιοθετήσει κι εσείς.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/6

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα