Μαύρισε σωστά και θα παραμείνεις μαυρισμένη περισσότερο

Πόσο ωραίο είναι το μαύρισμα; Ρητορική ερώτηση… δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο ωραία είναι η μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Ιδρώνουμε (κυριολεκτικά) για το μαύρισμά μας και όταν πια σταματάμε τα μπάνια σχεδόν κλαίμε που σιγά σιγά το χάνουμε. Όχι, δεν θα σου πούμε πως θα το κρατήσεις για πάντα γιατί δεν γίνεται. Θα σου πούμε πως μπορείς να διατηρήσεις όμως το μαύρισμά σου για περισσότερο. Τι πρέπει να θυμάσαι πρώτα από όλα; Μαύρισε σωστά!

Μαυρίζοντας σωστά και προστατεύοντας τον εαυτό σου εξασφαλίζεις και την υγεία και τη διάρκεια του μαυρίσματός σου. Το πρώτο βήμα

λοιπόν είναι η απολέπιση. Απολεπίζοντας τα νεκρά κύτταρα αφήνεις το δέρμα να αναπνεύσει και να πάρει χρώμα ομοιόμορφα. Πριν ξεκινήσεις τα tanning sessions σου λοιπόν κάνε ένα καλό scrub σε όλο το σώμα (εμείς λατρεύουμε το Luxurious Vanilla Magadascar από την InterMed) για να αποκαλύψεις το βελούδινο δέρμα σου.

Τώρα, έκανες την επιδερμίδα σου βελούδινη… πρέπει να την προστατέψεις όσο την μαυρίζεις! Ναι, ναι μαυρίζεις με υψηλό SPF (θα τα πούμε αναλυτικά σε λίγες μέρες). Μαυρίζεις λίγο πιο αργά αλλά πολύ πολύ πιο βαθιά και το μαύρισμά σου κρατάει περισσότερο. Για να μην μιλήσουμε για το πόσο πιο όμορφη δείχνει η επιδερμίδα σου. Πως θα τα κάνεις όλα αυτά; Με το Luxurious Sun Care Body Cream 30 Spf από την InterMed. Περιέχει υαλουρινικό οξύ για επιπλέον ενυδάτωση και θα σε μαυρίσει βαθιά και με ασφάλεια.

Για να επισπεύσεις λίγο τα πράγματα μπορείς να ψεκάσεις το μεταξένιο και λαχταριστό μαυριστικό λάδι Luxurious Sun Care Tanning Oil SPF 6 ΠΑΝΩ από το αντηλιακό σου.

Φυσικά, η φροντίδα μετά το μαύρισμα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Για να κρατήσει το μαύρισμά σου πρέπει να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση και τα συστατικά που χρειάζεται για να ενισχυθεί. Θα το κάνεις με το Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body της InterMed. Έχει απαλή και δροσερή σύνθεση, προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος χάρη στα σούπερ συστατικά του (υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5, βιταμίνες Α&Ε, εκχύλισμα αγγουριού και χαμομηλιού).

Και κάτι τελευταίο… Ενίσχυσε το μαύρισμά σου με λίγη extra sexy λάμψη χρησιμοποιώντας το Luxurious Sun Care Monoi Oil της InterMed που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση και ΑΠΛΑ ΑΠΙΘΑΝΟ άρωμα σε όλο το σώμα!

The post Μαύρισε σωστά και θα παραμείνεις μαυρισμένη περισσότερο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα