Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/10

Όσο κι αν έχετε συνδυάσει την παγιέτα με τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν, ή για αποκλειστικά βραδινές glamorous εμφανίσεις, θα σας πείσουμε για το αντίθετο, αφού μπορείτε να την φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας, ναι ακόμα και το πρωί και να πρωταγωνιστήσει σε μια casual εμφάνιση, απογειώνοντάς την, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λουρεξ μπεζ

χρυσό πουλόβερ σε άνετη γραμμή, συνδυασμένο με μια μαύρη μίνι φούστα με ματ παγιέτα -και τα δύο από την Access. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες μπαλαρίνες Gianna Kazakou και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα.

To μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε σήμερα από τον Γιάννης Σίσκο με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και τα μαλλιά της με το ατημέλητο πιάσιμο με έξτρα όγκο από τον Δημήτρη Στράτο, ο οποίος χρησιμοποίησε την ειδική λακ για πιασίματα Fix Fabulous της Kerastase.

Το Fashion Tip της ημέρας: Ορίστε την παγιέτα ως το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σας και συνδυάστε την από το πρωί με… χαλαρά και basic κομμάτια, όπως τζιν ή υφασμάτινα μονόχρωμα παντελόνια, λευκά πουκάμισα, μίντι ή μίνι φούστες με κουμπιά και αθλητικά παπούτσια ή μπαλαρίνες.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/10

Keywords
Τυχαία Θέματα