10 τρόποι να αλλάξεις το look σου από πρωινό σε βραδινό με το σωστό παπούτσι

Σήμερα στο Πρω1νό και με τη βοήθεια του αγαπημένου μας Βαγγέλη Ζάχου, είδαμε 10 διαφορετικούς τρόπους για να ντυθείς από το πρωί ως το βράδυ με τζιν και πουκάμισο. Το μυστικό, όπως μας αποκάλυψε και ο Βαγγέλης Ζάχος, βρίσκεται στα παπούτσια και για όλα τα looks που είδαμε σήμερα, ο αγαπημένος μας στιλιστας επέλεξε παπούτσια της Gianna Kazakou.

Τα western μποτάκια συνδυάζονται τέλεια με τζιν φούστα και λευκό πουκάμισο αλλά και με skinny τζιν!

Οι

μπαλαρίνες δείχνουν τέλειες με skinny τζιν που κάνει το πόδι να φαίνεται πιο λεπτό! Η Φαίη μας φόρεσε τις δικές της Gianna Kazakou μπαλαρίνες με μεταλλιζέ φούστα και πουλοβεράκι για ένα «ήρεμο ροκ» στιλ!

Τα Oxford shoes παραμένουν δυνατή τάση και συνδυάζονται ιδανικά με τζιν φούστα και καλτσάκια για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Τα δίπατα Oxford shoes είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και ο Βαγγέλης Ζάχος τα συνδύασε με διχτυωτό καλτσάκι.

Τα μοκασίνια ταιριάζουν με skinny τζιν και λευκό πουκάμισο! Φόρεσέ τα στη δουλειά, στη βόλτα, στα ψώνια για ένα άνετο και στιλάτο αποτέλεσμα.

Τα sneakers από δέρμα και καστόρι της Gianna Kazakou είναι απλά…συγκλονιστικά και ταιριάζουν τέλεια με αθλητική κάλτσα και μίνι τζιν φούστα.

Τα γοβάκια με τη μύτη στο κουντεμπιέ είναι μια νέα τάση που ήδη έχουμε αγαπήσει πολύ. Θα τα βρεις σε μπορντό και μαύρο στη Gianna Kazakou.

H κλασική γόβα με τις μεταλλιζέ τσακπινιές δίνει στο καθημερινό σου στιλ πιο σέξι χαρακτήρα.

Το boyfriend τζιν συνδυάζεται φανταστικά με λευκό πουκάμισο και τις συγκεκριμένες γόβες της Gianna Kazakou.

H Kλεοπάτρα Πατλάκη φοράει πέδιλα με μεγάλη φιάπα και μπαρέτα και τα συνδυάζει με skinny τζιν και λευκό πουκάμισο.
Tip: Για να δώσεις λίγο παραπάνω ύψος στα πόδια σου φρόντισε το τζιν σου να τελειώνει 1-2 πόντους πάνω από την μπαρέτα.

Δείτε εδώ το βίντεο από την παρουσίαση των παπουτσιών στο Πρω1νό!

Στη Gianna Kazakou μπορείς να βρεις παπούτσια καλής ποιότητας για όλες τις ώρες της ημέρας. Το brand άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1978 και από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια μάρκα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε για όλες τις στηγμές της ζωής μας. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σχέδια, χρώματα και στιλ παπουτσιών στο online κατάστημα της Gianna Kazakou εδώ!, αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές στη facebook σελίδα του brand εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα