Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/6

Ξέρουμε πώς λατρεύεται την boho αισθητική που τις τελευταίες σεζόν είναι πάντα στο προσκήνιο. Ειδικότερα το καλοκαίρι έχει την τιμητική της, αφού συνεχώς βλέπουμε crochet, δαντέλες, ethnic μοτίβα και κρόσσια, με μακριά κολιέ και καπέλα -ναι, αν δεν τα έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, σας συνιστούμε να τα αποκτήσετε γιατί η μείξη από διαφορετικά στυλ και κουλτούρες είναι το απόλυτο trend.

Σήμερα

η Φαίη μας, που ακολουθεί τη μόδα και τις επιταγές της, εμφανίστηκε στο Πρω1νό με ένα τέλειο boho φόρεμα της εταιρείας Salty Dream. Το look της ολοκληρώθηκε με ταμπά wedges Dukas, ρολόι Breeze και σκουλαρίκια Follie Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με κυρίαρχα στοιχεία του τα ωραία τονισμένα μάτια σε μοβ αποχρώσεις με σκιές Diane Kendal από την MAC και δροσερά χείλη με το κραγιόν Sushi Kiss επίσης από την MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς σε συνδυασμούς με braids -ένα χτένισμα που σίγουρα θα το λατρέψετε για είναι τέλειο, εύκολο και άκρως εντυπωσιακό. .

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-9/6

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα