Όλα για το Otikon, το φυσικό spray για την ανακούφιση του πόνου στο αυτί! Απαραίτητο σε κάθε μανούλα!

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το Otikon, το φυσικό spray για την ανακούφιση του πόνου στο αυτί των παιδιών σας, που όλες οι μανούλες θα πρέπει να έχετε στην τσάντα σας, ειδικά αυτή την εποχή που οι εξορμήσεις στη θάλασσα και το κολυμβητήριο είναι καθημερινές συνήθειες.

Ναι, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να πονάνε τα αγγελούδια σας! Ο πόνος της ωτίτιδας μπορεί να καταστρέψει τη διάθεση των παιδιών και να μην τους επιτρέψει να απολαύσουν το μπάνιο και τους βουτιές τους.

Το Otikon όμως θα τα ανακουφίσει αμέσως από τον πόνο της ωτίτιδας,

που προκαλείται είτε από μικρόβια, είτε από ιούς. Το Otikon συμβάλλει καταλυτικά στην ανακούφιση του πόνου στο αυτί και στη διατήρηση της καθαριότητας του ακουστικού καναλιού, με ταυτόχρονη απομάκρυνση της συσσωρευμένης κυψελίδας. Ένας με δύο σύντομοι ψεκασμοί στο αυτί 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Otikon και για καθαρά προληπτικούς λόγους σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με 1-2 ψεκασμούς την ημέρα στο κάθε αυτί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Otikon, δείτε το παρακάτω βίντεο από το Πρω1νό:

The post Όλα για το Otikon, το φυσικό spray για την ανακούφιση του πόνου στο αυτί! Απαραίτητο σε κάθε μανούλα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα