Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937»

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης (15/6) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως κάποτε είχε δοκιμάσει τη διαδικασία της υπνώσης.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star», ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη
για τη διαδικασία της ύπνωσης

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, όταν οι συνεργάτες της της ζήτησαν να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο “Hashtag” (σ.σ: βιωματική εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι Epsilon) . Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», αρκέστηκε να πει στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», της απάντησε με χιουριστική διάθεση ο Κώστας Τσουρός, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Διαβάστε επίσης:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απίστευτος εκνευρισμός on camera -«Δεν θα απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη!»

Πύλος: Πληροφορίες για σύλληψη διακινητών – Συνεχίζονται οι έρευνες για επιζώντες (vids)

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του, Αντελίνα: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα