Fashion Viral: Θα κρατούσατε ποτέ μια τσάντα τόσο μικρή που φαίνεται μόνο στο μικροσκόπιο;

11:28 15/6/2023 - Πηγή: InStyle

Σίγουρα θα θυμάστε όταν πριν μερικές εβδομάδες ένα ζευγάρι τεράστιες, κατακόκκινες μπότες με αλλόκοτο σχήμα έκαναν την εμφάνιση τους στις οθόνες μας κι έγιναν το απόλυτο viral. H κολεκτίβα καλλιτεχνών MSCHF με έδρα τη Νέα Υόρκη ήταν που δημιούργησε τα ugly shoes, εμπνευσμένα από τον μικρό Ιάπωνα υπερήρωα manga, Astro Boy, έναν χαρακτήρα που σχεδιάστηκε

από τον Osamu Tezuka το 1952.

Θυμάστε τις viral Big Red Boots; Επιστρέφουν με τη μορφή μιας κλασικής Timberland

Μετά τη διαδικτυακή επιτυχία των Big Red Boots κατασκευασμένων από τον Danny Kabouni, η εταιρία δημιουργεί ένα ακόμα αμφιλεγόμενο αντικείμενο. Αυτή την φορά πρόκειται για μια τσάντα-ωδή στις mini bags. Συγκεκριμένα αυτή η mini bag είναι τόσο μικρή που φαίνεται κυριολεκτικά με το μικροσκόπιο. Είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα ψίχουλο.

Ονομάζεται Microscopic Handbag, είναι κατασκευασμένη από φωτοπολυμερή ρητίνη που έχει διαστάσεις 657 επί 222 επί 700 μικρόμετρα (περίπου όσο είναι ένας κόκκος σκόνης). Η τσάντα-μινιατούρα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την τσάντα OnTheGo GM Monogram του Louis Vuitton.

Ωστόσο, το Mschf σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλαβε άδεια από τον γαλλικό οίκο, επομένως δεν αποτελεί επίσημη συνεργασία.

MSCHF

Ακούγεται σαν ανέκδοτο; H τσάντα είναι περισσότερο ένα έργο τέχνης παρά ένα αξεσουάρ που προορίζεται να κρατηθεί στην πραγματική ζωή. To brand δημιούργησε την τσάντα ως μια δήλωση για τις luxury bags και τα εκ διαμέτρου αντίθετα μεγέθη που κυριαρχούν στην μόδα, από μικροσκοπικές, σε oversized.

MSCHF

Μπορείτε να κάνετε δική σας τη μικροσκοπική τσάντα, εάν το επιθυμείτε.

Θα εκτεθεί αρχικά σε μια σφραγισμένη θήκη γέλης και θα τοποθετηθεί κάτω από ένα μικροσκόπιο σε κοινή θέα στη γκαλερί 8 Avenue Matignon στο Παρίσι από τις 20 Ιουνίου έως τις 24 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα μπει προς πώληση στο Just Priends – μια επερχόμενη δημοπρασία από τον οίκο δημοπρασιών του Pharrell Williams, Joopiter, από τις 19 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου. Η αρχική προσφορά είναι άγνωστη ακόμα, αλλά δεδομένου ότι είναι συλλεκτικό αντικείμενο θα μπορούσε να την κάνει πολύτιμη.

Viral Fashion: Ο Jacquemus επιστρέφει με μία ακόμα σουρεάλ καμπάνια και τσάντες… πλεούμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα