Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για τη Μποφίλιου: «Την φτύνουν λεκτικά και την…»

«Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό… Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη», οι εν λόγω δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου στην εφημερίδα των συντακτών, προκάλεσαν

αντιδράσεις.

Πολλά πρόσωπα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τα όσα είπε. Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να πάρει θέση για το θέμα αυτό και να εκφράσει τη γνώμη της μέσω των social media.

Έτσι, έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε όλους την άποψη που έχει. “1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά.”, έγραψε αρχικά, ενώ σε μια νέα ανάρτηση της, τόνισε: “Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος.”.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Keywords
Τυχαία Θέματα