Προβλέψεις Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μια μικρή επιμονή φέρνει καλή τύχη, αλλά η μεγάλη επιμονή φέρνει αποτυχία.Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις επικρίσεις σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεστε τις υποχρεώσεις σας και τις οικιακές ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Χρειάζεται μια αναθεώρηση των οικονομικών σας στάσεων για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αν έχετε κουραστεί από το μέρος όπου ζείτε, γιατί να μην κάνετε μια αλλαγή κατοικίας; Ακόμη και αν τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν ακόμα, κρατήστε το όνειρο και όταν έρθει η κατάλληλη

στιγμή θα το πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Πρέπει να αφήσετε στην άκρη παλιές αναμνήσεις. Πρέπει να αυτοσχεδιάσετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τη ζωή. Αλλά πρέπει επίσης να βάλετε στην άκρη τη φανατισμό και κάθε είδους μεροληψία για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.Ελάτε πιο κοντά στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν περάσατε δύσκολες καταστάσεις πρόσφατα. Αν τους αποφύγετε, μπορεί να σας κρίνουν σκληρά και αυτό θα κάνει χειρότερο το πρόβλημα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Οι ασυνήθιστες νοοτροπίες κυριαρχούν τώρα και αυτό θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση νέων φίλων και γνωστών ενώ η Σελήνη θα διαπερνά στον 11ο οίκο σας.Η πρόσφατη πανσέληνος έφερε τα αισθήματα στην επιφάνεια.Απαιτούνται επιπλέον προσπάθειες για την επίτευξη των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, αλλά μην ξεχνάτε τον εαυτό σας στο σημείο εξάντλησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας αν δεν αντιγράψετε το παράδειγμα άλλων που έχουν πετύχει μπροστά σας; Καθώς η Σελήνη μεταβαίνει στον 10ο οίκο μετά από αυτή την πρόσφατη πανσέληνο, πρέπει να είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε με τη συμβουλή των άλλων ακόμη και αν ακούγεται υπερβολικό και η εμπιστοσύνη σας στον εαυτό σας λείπει.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Με το στυλό και το χαρτί στο χέρι γράψτε τα προβλήματα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και συστηματικά εργαστείτε στο τι πρέπει να γίνει για την επίλυσή τους.Αντιμετωπίστε τα ζητήματα κατευθυνθείτε και λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Οι εντάσεις στο σπίτι είναι τα αποτελέσματα των συσσωρευμένων ενεργειών και συναισθημάτων.Η αφήγηση των πραγμάτων με την πάροδο του χρόνου είναι μια συνταγή για επιχειρήματα και ενέργειες που δεν μπορούν εύκολα να ανατραπούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να μιλάτε για το τι είναι για εσάς δυστυχία, ακόμη και αν προκαλεί κάποια δευτερεύοντα προβλήματα στο ενδιάμεσο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Μπορεί να μην μπορείτε να συνεχίσετε αυτές τις διακοπές του ονείρου άμεσσα, αλλά αν είστε σκληροί για αυτό το ταξίδι ή τις διακοπές θα γίνει πραγματικότητα. Φυσικά, αυτό σημαίνει πρόσθετες θυσίες από την πλευρά σας. Μπορεί να χρειαστεί να εργάζεστε υπερωρίες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και αυτό είναι μια λεπτή ισορροπία, όπως μπορεί να έχετε υπερβολική δέσμευση στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Προσέξτε σήμερα, επειδή οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για να ενισχύσουν την ασφάλειά τους. Μια εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας μπορεί να σας έχει προκαλέσει να εγκατασταθείτε σε ένα άνετο είδος επαγγελματικού περιβάλλοντος και στάσης και σύντομα ίσως διαπιστώσετε ότι αυτό θα κλονιστεί σοβαρά. Η ετοιμότητα είναι η λέξη-κλειδί σας σήμερα, καθώς υπάρχουν στοιχεία στην πορεία της εργασίας σας, τα οποία μπορεί να είναι εκτός προσέγγισης. Αναπτύξτε την κατανόηση σας για το τι συμβαίνει στον κλάδο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μερικές φορές είναι δύσκολο να μην διαμαρτυρηθείτε ή να επικεντρωθείτε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συναδέλφους σας, αλλά δεν το κάνετε αυτό συνήθεια,αυτό θέτει το σκηνικό για μια δυναμική επιστροφή του κάρματος σας. Αυτό που σκέφτεστε τώρα είναι μια προεπισκόπηση του μέλλοντος. Αυτό που συμβαίνει σε σας είναι μόνο οι σκέψεις σας που γίνονται συγκεκριμένες στο χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας εάν είστε σε μια σχέση.Είναι εύκολο να αφήσετε τις καθημερινές υποθέσεις να σας αποσπάσουν και αυτό δημιουργεί ένα ψυκτικό αποτέλεσμα στις πιο οικείες υποθέσεις σας. Περάστε λίγο χρόνο επικοινωνώντας σημαντικά ζητήματα σε αυτό που αγαπάτε, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας και όχι να ξεθωριάζει όπως κάνουν οι περισσότεροι. Είστε αποστασιοποιημένοι από την εργασία από άλλα θέματα-συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών εκδηλώσεων ή των εγχώριων προσδοκιών.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα