Η δίαιτα της Oprah Winfrey: Έχασε 19,5 κιλά χωρίς να πεινάσει!

H Oprah Winfrey όλα αυτά τα χρόνια έδινε μάχη με το βάρος της. Έχανε κατά καιρούς πολλά κιλά, όμως αμέσως μετά τα έπαιρνε ξανά, μέχρι που δύο χρόνια πριν βρήκε μια υγιεινή λύση.

«Σκεφτόμουν “θα πεθάνω και δεν θα το έχω λύσει; Θα φύγω από τον πλανήτη Γη, παραπονούμενη πως δεν κατάφερα να ξεφορτωθώ τα περιττά κιλά;”», δήλωσε στο People, ώσπου δέχτηκε τηλεφώνημα από τα

Weight Watchers και έγινε όχι απλά το πρόσωπο της καμπάνιας, αλλά και μέτοχος της εταιρείας.

«Πάντα θέλω να ξέρω, να έχω ένα κομμάτι από αυτό που κάνω. Είπα πως θα πάρω το ρίσκο. Αν είναι να κάνω τη δουλειά, να επωφεληθώ κι εγώ από αυτό. Ήταν η πιο εύκολη διαδικασία που έχω ζήσει. Ποτέ δεν ένιωσα πως στερούμαι», συμπλήρωσε στο People.

Η δίαιτα που ακολουθεί σήμερα είναι 30 πόντων την ημέρα και πλέον έχει γίνει εξπέρ στο να μετρά τη διατροφική αξία των τροφών. Έτσι έχασε 19,5 κιλά και χωρά πια σε τζιν παντελόνι Νο12.

Δείτε τι τρώει η Oprah σε μία μέρα:

Πρωινό -«Συνήθως ένα σάντουιτς με ψωμί που λατρεύω, ένα αυγό και ένα όγδοο από ένα αβοκάντο. Αντί για καφέ, το πρωί πίνω τσάι».

Σνακ-«Μου αρέσουν τα τραγανά σνακ. Ένα σκληρό πρέτσελ, ποπκόρν, τσιπς πατάτας – ακόμα και τσιπς μπορώ να φάω 11!».

Μεσημεριανό-«Μου αρέσουν οι σούπες, όπως η ντοματόσουπα. Τρώω καθημερινά. Και πολλές σαλάτες με πράσινα λαχανικά, που έχουν 0 πόντους στην κλίμακα των Weight Watchers».

Βραδινό-«Το βράδυ συχνά θα πιω λίγο κρασί ή ένα κοκτέιλ. Συνήθως τρώω ψάρι με λαχανικά, όπως μπακαλιάρο με miso (σ.σ. γλυκιά πάστα, συνήθως από φασόλια σόγιας) και φασολάκια».

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι χάνει 4 κιλά σε 1 μήνα!

The post Η δίαιτα της Oprah Winfrey: Έχασε 19,5 κιλά χωρίς να πεινάσει! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα