Η απίθανη ατάκα του Φοίβου σε Γαρμπή: “Μου αφιερώνεις την Ιεροσυλία επειδή πήγα με τη Βανδή;”

Μετά από 19 χρόνια η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο απόλυτο δισκογραφικό reunion μέσω της Panik Platinum!

Φέτος, η Καίτη Γαρμπή συμπληρώνει 30 χρόνια στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων έχει χαράξει τη δική της μοναδική και άκρως επιτυχημένη διαδρομή και συναντά ξανά τον σπουδαίο συνθέτη και στιχουργό. Με αφορμή τη νέα τους συνεργασία βρέθηκαν καλεσμένοι στην ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας

Κωστάκη και μίλησαν για τη σχέση τους, η οποία μετράει χρόνια.

Μάλιστα, ο Φοίβος έκανε γνωστή μια απίθανη ιστορία: “Σχετικά με το «Το κάτι» ήταν, εκεί γενικώς ότι έγινε με την Καίτη καβγαδίσαμε. Ουσιαστικά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, έχει τη συνήθεια να γκρινιάζει. Είχαμε τελειώσει το τραγούδι και έκανε το βίντεο κλιπ. Έβαζε όλους τους συντελεστές του κλιπ να με παίρνουν τηλέφωνο να μου λένε να αλλάξω το «δεν πα να είσαι και ο Σχοινάς» και το «ως προς το μέγεθος». Εγώ ήμουν αγύριστο κεφάλι και της έλεγα ότι δεν το αλλάζω”¨!

Η Ράνια Κωστάκη ζήτησε από την Καίτη Γαρμπή να αποκαλύψει το τραγούδι που αφιερώνει στον Φοίβο και η τραγουδίστρια είπε πως είναι το “Ιεροσυλία”. Η απάντηση του ήταν μοναδική: “Επειδή πήγα με τη Βανδή;”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που συζητούν για την κριτική επιτροπή του X-Factor!

Keywords
Τυχαία Θέματα