Οι ανοιξιάτικες τάσεις που μπορείς να αρχίσεις να φοράς από τώρα!

Η άνοιξη είναι μόλις ένας μήνας μακριά μας και γι’αυτό σκεφτήκαμε να σε βάλουμε σιγά σιγά στο κλίμα δείχνοντάς σου ποιες 7 τάσεις μπορείς να φοράς από τώρα! Ψάξε λοιπόν στη ντουλάπα σου και ξέθαψε ΑΥΤΑ τα 7 ρούχα και παπούτσια!

#1. Mules
H θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει ανέβη λιγάκι και έτσι δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να φορέσεις και πάλι τα αγαπημένα σου mules. Άλλωσετ πολλές stars και fashionistas τα φοράνε όλο τον χειμώνα.

#2. Ξεβαμμένο τζιν
Φέτος τον χειμώνα είναι τάση το blue

jean αλλά την άνοιξη θα φορεθούν πολύ και τα ξεβαμμένα ανοιχτόχρωμα τζιν παντελόνια. Φόρεσέ τα από τώρα με blazers και puffy coats και κλέψε τις εντυπώσεις.

#3. Oversized καπέλα
Mπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο να φορέσεις καπέλο μέσα στον χειμώνα αλλά τόλμησέ το και θα νιώσεις πολύ ωραία με την εικόνα σου. Δες στην παρακάτω φωτογραφία πώς υιοθετεί τη συγκεκριμένη η τάση η fashionista που επιλέγει total white look.

#4. Λευκό τζιν
Όπως γνωρίζεις το λευκό τζιν δεν έφυγε καθόλου από τη μόδα τον φετινό χειμώνα. Αν δεν δοκίμασες να το φορέσεις τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις.

#5. Λευκά t-shirts
Τα λευκά t-shirts τα λατρεύουμε όλο τον χρόνο. Τον χειμώνα συνηθίζουμε να τα φοράμε μέσα από φούτερ και και πουκάμισα και τώρα μπορείς ελεύθερα να τα φορέσεις και σε κοινή θέα.

#6. Bomber jackets
Τα bomber jackets εξακολουθούν να είναι τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα μπουφανάκια. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με ένα χοντρό πουλόβερ ή κασκόλ και θα μας θυμηθείς.

#7. Σορτς
Τα σορτς φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου αλλά τώρα, ένα μήνα πριν την άνοιξη μπορείς να τα δοκιμάσεις και χωρίς καλσόν.

Διαβάστε ακόμα: Θα πάθεις πλάκα με τη νέα συλλογή ρούχων του Justin Bieber

Keywords
Τυχαία Θέματα