Η απίστευτη μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Μαρίνας Γιαννοπούλου με το Eonia Liporobot!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να βοηθήσει τις τηλεθεάτριες να αλλάξουν την εμφάνισή τους με απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο.

Χτες στο Πρω1νό είδαμε την απίστευτη αλλαγή της Μαρίνας Γιαννοπούλου που τα κατάφερε με τη θεραπεία Liporobot από την Eonia, την καινοτομία στο αδυνάτισμα και το μηχάνημα που μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά τις ενέσιμες θεραπείες.

Αναλυτικά το Liporobot είναι η πρώτη

θεραπεία λιποδιάλυσης τοπικού πάχους και μείωσης πόντων. Αποτελεί τη λύση σε κάθε ανάγκη του ανθρώπινου σώματος: μείωση τοπικού πάχους, απώλεια πόντων και στόχευση ιστών σε ελεγχόμενο βάθος και χωρίζεται σε τρία στάδια.

Στο πρώτο στάδιο η κάμερα της κεφαλής αναγνωρίζει το λίπος και απεικονίζει στην οθόνη την προβληματική περιοχή. Στο δεύτερο στάδιο η υπερσύγχρονη κεφαλή εκπέμποντας ακουστικά κύματα υπερηχητικής ενέργειας εστιάζοντας μόνο στο υποδόριο λίπος. Τέλος, στο τρίτο στάδιο η αρχιτεκτονική του μετατροπέα με τον στρογγυλεμένο κεραμικό θόλο παρέχει μια συγκεντρωμένη ένταση ενέργειας που επιτρέπει την στόχευση καθορισμένων ιστών σε ελεγχόμενο βάθος αφήνοντας τις παρακείμενες δομές όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους μύες χωρίς βλάβη. Εφαρμόζεται στις παρακάτω περιοχές: Γλουτοί, κοιλιά, χέρια και πλάτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Eonia να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν:

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας Eonia και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σύνταγμα: 210 32 32 000

Κολωνάκι: 210 360 06 06

Θεσσαλονίκη: 2310 25 25 05

Κάντε κλικ στο www.eonia.gr και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει σε εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα