Η απάντηση του περιοδικού στο ”άδειασμα” της Δέσποινας Βανδή – VIDEO

Πριν μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή έπεσε θύμα διάρρηξης καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία της και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα υψηλής αξίας. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει κάποια δημόσια δήλωση προσπαθώντας να ξεχάσει το συμβάν αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία τόσο της ίδια και του συζύγου της όσο και των παιδιών τους. Παρόλα αυτά το περιοδικό Youweekly κυκλοφόρησε με εξώφυλλο αποκλειστικές δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή γεγονός που την εξόργισε προκαλώντας το δημόσιο ξέσπασμα.

Η διευθύντρια του περιοδικού Τζώρτζια Συρίχα τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από την εκπομπή Φτιάξε

καφέ να στα πω: «Θέλω να πω πως από την στιγμή που έχω τον τίτλο της διευθύντριας και υπάρχει δίπλα ένας αρχισυντάκτης και όχι ένας απλός ρεπόρτερ, ο οποίος σου λέει “έχω αυτό το ρεπορτάζ από την Δέσποινα Βανδή και αυτές τις δηλώσεις”, δεν είναι ένας απλός ρεπόρτερ, ο οποίος θα ελεγχθεί από τον διευθυντή του, ούτε θα κυκλοφορεί με το μαγνητόφωνο», ανέφερε και πρόσθεσε: «μπορεί η Δέσποινα να ενοχλήθηκε. Προφανώς μπορεί να έγινε μια συζήτηση μεταξύ τους που δεν ήθελε να μεταφερθεί στο περιοδικό».

Με τη σειρά του ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, το αποκλειστικό θέμα του οποίου φέρει το όνομα του ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του τραγουδίστρια και έγραψε στη λεζάντα: «Οι κουβέντες του αέρα όταν δεν είναι επίσημες καμιά φορά παρεξηγούνται και παρερμηνεύονται …ως εκ τούτου στον αγώνα του αποκλειστικού της Δευτέρας ένα “παραβιάζω” μπορεί να μετατραπεί σε “βιάζω” χωρίς να το καταλάβεις. Αυτά που σίγουρα όμως δεν αλλάζουν είναι η απέραντη αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση ειδικά όταν είναι θρονιασμένα σε στέρεες βάσεις μιας σχέσης που μετράει χρόνια πολλά…. Συγνώμη Δέσποινα μου που άθελα μου σε στενοχώρησα σήμερα όπως και από τον Ντέμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα