Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/11

Ξέρουμε πολύ καλά πως έχετε πολλούς στυλιστικούς ενδοιασμούς όσον αφορά στις πρωινές σας εμφανίσεις. Σίγουρα η γκαρνταρόμπα σας είναι γεμάτη με πολλά ρούχα και αξεσουάρ που επειδή τα θεωρείται βραδινά, δεν τα φοράτε π.χ. στο γραφείο. Η συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι: Τολμήστε και πάρτε ρίσκο, η μόδα ευνοεί όσες δεν ακολουθούν την πεπατημένη και σκέφτονται πιο μακριά από το μέσο όρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό look της Φαίης, με την off white ζακέτα φορεμένη ως μπλούζα, με κουμπιά -κοσμήματα

που δίνουν το απαραίτητο glam, συνδυασμένη με μια παντελόνα 3/4 γκρι, με μεγάλο καρό ιβουάρ -και τα δύο ανήκουν στην Zini.

H εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ιβουάρ ψηλοτάκουνα πέδιλα με γουνάκι Mark Milan και γκρι πέρλες, το πιο κλασικό κόσμημα, από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και κυρίαρχα στοιχεία τα τονισμένα μάτια σε γήινες αποχρώσεις και τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο και μια λευκή κορδέλα, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/11

Keywords
Τυχαία Θέματα