Η αντιγηραντική σειρά περιποίησης που θα κάνει τα μαλλιά σας super δυνατά και λαμπερά!

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις αδυνατούν το τριχωτό της κεφαλής. To βιολογικό ρολόι των μαλλιών όπως και του δέρματος λειτουργεί διαφορετικά με το πέρασμα του χρόνου και αυτό ονομάζεται ενδογενής γήρανση.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η εξωγενής γήρανση που οφείλεται σε παράγοντες όπως διατροφή, κάπνισμα, μόλυνση και έκθεση στον ήλιο. Και οι δύο μορφές  κάνουν τα μαλλιά λεπτά και εύθραυστα. Η διάμετρος της τρίχας καθώς και ο αριθμός των τριχοθυλάκων μειώνονται.

Παράλληλα το ξηρό αποκτά ξηρότητα

και δημιουργείται μια αίσθηση δυσανεξίας ενώ μειώνεται ο αριθμός των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη καθώς και η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων.

Τι πρέπει να κάνετε ώστε να επαναφέρεται πυκνότητα, ενυδάτωση, όγκο και τόνωση. Θα χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη σειρά περιποίησης. Πρόκειται για την Furterer Tonucia Natural Filler.

Η δράση της οφείλεται στη σύνθεση της που αποτελείται από:

Εκχύλισμα από σπόρους ταμαρίνδου: Έχει παρεμφερή δράση με το υαλουρονικό οξύ 100% φυτικής προέλευσης Φορτίζει την ίνα της τρίχας σε βάθος, γεμίζει τις ίνες, επαναφέρει την πυκνότητά ενώ ενυδατώνει ξανά την ίνα της τρίχας και το τριχωτό της κεφαλής.

Μελισσόχορτο: Φυτικό booster που διατηρεί το κεφάλαιο νεότητας του τριχωτού της κεφαλής. Βρίσκεται αποκλειστικά στον ορό μαζί με το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και τονωτικές βιταμίνες που ευνοούν τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής.

Αλλά και τις μικροπρωτεΐνες σιταριού κατά του σπασίματος και δυναμωτικό  Cimentrio που αναδομεί την ίνα και αυξάνει την αντοχή της τρίχας.

Η σειρά αποτελείται από τα:

Shampoing Repulpant: Μια έκρηξη ζωτικότητας συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια  που επαναφέρουν την πυκνότητα, τη ζωτικότητα και τη δύναμη στην ίνα της τρίχας ενώ καθαρίζουν απαλά.

Masque Démêlant Repulpant: Μάσκα με σύνθεση aqua-gel που γεμίζει τη τρίχα στη στιγμή. Επαναφέρει την ενυδάτωση και την πυκνότητα της τρίχας και την ξεμπλέκει χωρίς φυσικά να τη βαραίνει.

Sérum Concentré de Jeunesse: Ορός για το τριχωτό. Προστατεύει και διατηρεί την ακεραιότητα του τριχωτού της κεφαλής και κατά συνέπεια την ίνα της τρίχας.

Επιβραδύνει την αλλοίωση του κολλαγόνου, έχει αντιοξειδωτική δράση και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Το χρησιμοποιείται 2 με 3 φορές τη εβδομάδα και δεν το ξεπλένετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Moody blue: Είναι το πιο ανατρεπτικό hair color trend του Χειμώνα -Θα το τολμήσετε;

5 τρόποι να αναβαθμίσετε το κλασικό, κόκκινο μανικιούρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα