Κώστας Κόκλας: «Ήταν ένα διάστημα που υπήρχε κανιβαλισμός – Έχω στεναχωρηθεί με ανθρώπους»

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show και μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε τους πειρασμούς που βρέθηκαν στον δρόμο του όλα αυτά τα χρόνια.

”Είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε από επαρχία, οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί. Έμαθα από τους γονείς μου να κρατάω ένα μέτρο και να κρατάω την αξιοπρέπειά μου”, δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα και στο γιο του.

Δείτε εδώ το εν λόγω απόσπασμα:

Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρόπο

που του έχουν φερθεί τα media όλα τα χρόνια…

“Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι εύκολη δουλειά, γιατί κι αυτοί πιέζονται γιατί θέλουν να γράψουν γιατί έτσι είναι και η δουλειά μας. Γενικά δεν έχω παράπονα, μου έχουν φερθεί πολύ καλά. Μερικές φορές που ένιωσα ότι με αδίκησαν ή που λες γιατί το λες αυτό αφού κι εγώ ήμουν εκεί. Από την άλλη λέω υπάρχουν κομμάτια που είναι για όλους. Δεν θέλω να βγάζει μεροκάματο ο άλλος στην προσωπική μου ζωή, δεν θα το ήθελα, όπως κι εγώ δεν θα έβγαζα στο πρόβλημα ή στην προσωπική ζωή κάποιου μεροκάματο. Να ανέβω να σατιρίσω κάποιον για την προσωπική του ζωή η για κάποιο πρόβλημα που έχει.

Ένας χωρισμός, μία απώλεια ή μια αποτυχία που έχει κάποιο κόστος. Δηλαδή πρέπει να βγάλεις εκεί μεροκάματο ρε παιδί μου; Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί και τηλεοπτικά και στα περιοδικά. Είχε ξεφύγει παλιότερα. Ήταν ένα διάστημα που υπήρχε κανιβαλισμός…  Έχω στενοχωρηθεί με ανθρώπους και είπα είναι ανάγκη να γράψεις κάτι τέτοιο; Γιατί; Τι παραπάνω κόψαμε σε φύλλα, τι πουλήσαμε παραπάνω μ’ αυτό; Σε τι βοήθησε;” είπε ο Κώστας Κόκλας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ξεκαθαρίζει σχετικά με τη δήλωσή της για το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού

Αγγελική Κάτρη: Η πρώην σύντροφος του νικητή του GNTM3, Ηρακλή Τσουζίνοφ αποκαλύπτει για το χωρισμό τους – Βίντεο!

Βασίλης Ζούλιας -Πρω1νό: Η επέμβαση που έκανε, το αγαπημένο του μοντέλο από το GNT3 και το στυλ των παρουσιαστριών!

Keywords
Τυχαία Θέματα