Άννα Μαρία Λογοθέτη: Δε φαντάζεστε πώς είναι σήμερα το κορίτσι του 3-2-1

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη και μίλησε on camera για τη ζωή της, αλλά και για τα χρόνια της τηλεόρασης. Το κορίτσι του 3-2-1, όπως παρατήρησαν και στην εκπομπή της Φαίης, έχει αλλάξει αρκετά από τον καιρό που την απολαμβάναμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1

για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το “3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πώς έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δε μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δε μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη. Η ίδια μίλησε ακόμα για το γάμο και το διαζύγιο της μετά από 11 χρόνια κοινής συμβίωσης, αλλά και για τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγο της. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον παραγωγό του Baywatch, στα χρήματα που έπαιρνε αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών της, την οποία δεν οργάνωνε η ίδια.

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο πόσο ανανεωμένη και αδυνατισμένη δείχνει, το οποίο σχολίασε και η ίδια: «Δεν έχω φύγει πολύ από τα όρια μου όσον αφορά το βάρος μου. Όταν γέννησα πήρα 25 κιλά και μετά όταν έχασα τον μπαμπά μου από την στεναχώρια μου βγήκε και ένα θέμα υγείας. Ήταν ψυχολογικό περισσότερο και ορμονικό.» Ενώ σχολιάζοντας την εμφάνισή της μίλησε και για το μπούστο της, το οποίο τόνισε ότι ήταν πάντα φυσικό.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης:

Ειρήνη Ερμίδου σε Άννα Αμανατίδου: “Μην ξεχνάς πώς μπήκες στο GNTM”

Keywords
Τυχαία Θέματα