Η ακραία και επικίνδυνη δίαιτα της Pippa Middleton λίγο πριν το γάμο!

Μετράμε τις ημέρες αντίστροφα μέχρι να περάσει ένας σχεδόν μήνας και να απολαύσουμε έναν από τους γάμους που σίγουρα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και πολλών σχολίων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αναφερόμαστε στους δυο ερωτευμένους, την Pippa Middleton και τον James Matthews που τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα για να τα προλάβουν όλα.

Το άγχος όμως είναι μεγαλύτερο για τις νύφες, όπως γνωρίζετε άλλωστε καλά όσες έχετε ανταλλάξει όρκους

αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης με τον καλό σας, και πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες σκέψεις, ενέργειες και αποφάσεις. Αναφερόμαστε φυσικά στη δίαιτα που ακολουθεί η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ για να χάσει τα περιττά κιλά -αν μας ρωτάτε και εμείς απορούμε, αφού διαθέτει τέλειο σώμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφία της με μαγιό από παπαράτσι που ακολουθούν -και να είναι τέλεια μέσα στο νυφικό της.

Πριν αναφερθούμε όμως σε αυτή, να σας τονίσουμε πώς η Pippa Middleton γυμνάζεται καθημερινά από μικρό παιδί και αυτό φυσικά συνεχίζεται και τώρα, εστιάζοντας όμως στο πιλάτες -το κάθε μάθημα που κάνει αγγίζει τα 75 λεπτά.

Και φτάνουμε τώρα στη δίαιτά της, που ονομάζεται «Sirtfood Diet», περιλαμβάνει είκοσι συγκεκριμένες τροφές και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες sirtuin, ενώ παράλληλα επιτρέπει την κατανάλωση μαύρης σοκολάτας – αρκεί να περιέχει πολύ κακάο -και κρασιού.

Στις είκοσι αυτές τροφές υπάρχουν: Φράουλες, καφές, κέιλ, ρόκα, καρύδια κ.α. που χαρακτηρίζονται ως «υπερτροφές», θεωρείται πώς ρυθμίζουν τον μεταβολισμό και βοηθούν θεαματικά στην καύση του λίπους.

Η«Sirtfood Diet» χωρίζεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση διαρκεί επτά ημέρες. Τις τρεις από αυτές η Pippa Middleton καταναλώνει 1000 θερμίδες την ημέρα και η διατροφή της περιλαμβάνει πράσινους χυμούς ή smoothie με υπερτροφές και ένα γεύμα, όπως κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό και φασκόμηλο. Τις τέσσερις που απομένουν, η ίδια αυξάνει την κατανάλωση των θερμίδων που φτάνουν πια τις 1500, συνεχίζοντας να πίνει δύο πράσινους χυμούς ή smoothie και τρώγοντας καθημερινά δυο γεύματα πλούσια σε υπερτροφές.

Η δεύτερη φάση διαρκεί 14 ημέρες και περιλαμβάνει τρία γεύματα πλούσια σε υπερτροφές και ένα πράσινο χυμό καθημερινά.

Αν και η δίαιτα αυτή είναι πέρα ως πέρα αποτελεσματική, οι διατροφολόγοι τονίζουν πώς είναι ακραία. Ναι, η κατανάλωση γευμάτων που έχουν λιγότερες θερμίδες από τις 1200 δεν κάνουν καλό στην υγεία και τα κιλά που χάνονται με τόσο εύκολο τρόπο όχι μόνο δεν μπορούν με τίποτα να διατηρηθούν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση όχι απλά να πάρουν όσα έχασαν αλλά περισσότερα. Επιπλέον τα σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά είναι επικίνδυνα για την καρδιά, την υγεία του οργανισμού και την άριστη λειτουργία του μεταβολισμού.

Τέλος, ο συνδυασμός της δίαιτας αυτής με την εξαντλητική γυμναστική, όπως ακριβώς δηλαδή κάνει η Pippa Middleton την καθιστούν ακόμα πιο επικίνδυνη. Για αυτούς τους λόγους όλοι οι διατροφολόγοι επισημαίνουν πώς το καλύτερο είναι να ακολουθούμε όλοι μας μια σταθερή δίαιτα που θα περιλαμβάνει καθημερινά πολλά και διαφορετικά φρούτα, λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη.

Μια ματιά ακόμα: Να τι τρώνε οι αγαπημένες μας celebrities για πρωινό!

The post Η ακραία και επικίνδυνη δίαιτα της Pippa Middleton λίγο πριν το γάμο! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα