Η Shaya μιλάει στο faysbook.gr λίγο πριν τον γάμο της-Τα δύο νυφικά που επέλεξε και η βάφτιση του γιου της!

«Νομίζω πως o Θοδωρής είναι ο πρώτος άνθρωπος που με εμπνέει να κάνω παιδιά και οικογένεια.», δήλωσε για τον σύντροφο της η Shaya, το 2016 σε συνέντευξη της στο People. Κρίνοντας από την εξέλιξη της σχέσης τους, μάλλον, η τραγουδίστρια ήταν σίγουρη από τη πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους πως ήταν ο άντρας της ζωής της.

Στα τέλη του 2014, η Shaya ξεκίνησε εμφανίσεις στο Φωταέριο με τον Νότη

Σφακιανάκη και τους Vegas. Ήταν αναμφίβολα μια πολύ καλή χρονιά στα επαγγελματικά της, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρναν τα προσωπικά της. Στο εν λόγω μαγαζί, γνωρίστηκε με τον Θοδωρή Παπαντώνη, ο οποίος είναι μουσικός και ηχολήπτης του λαϊκού τραγουδιστή.

Από την αρχή της φάνηκε ευχάριστος και ενδιαφέρων άνθρωπος, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της. Ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει τη πόρτα και εκείνοι ξεκίνησαν σιγά-σιγά να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους.

Μια σχέση που δυνάμωνε μέρα με τη μέρα και που έφερε τη συγκατοίκηση και στη συνέχεια ένα μωρό. Η Shaya στις 05 Ιουλίου το 2017, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή.

Ο μπέμπης έφερε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι και οι δύο τους είναι ξετρελαμένοι μαζί του. “Είναι κούκλος, είναι πανέξυπνος και μοιάζει στη μαμά του, αλλά και στον μπαμπά του. Είναι ένα παιδί που ξυπνάει το πρωί και τραγουδάει.” δήλωσε για τον γιο της η Shaya σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Μετά τον ερχομό του παιδιού, η τραγουδίστρια και ο μουσικός αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο Νυδρί της Λευκάδας, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Στον γάμο θα βρεθούν και άτομα από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο της Shaya, από τη Δανία.

Οι φίλες της τραγουδίστριας ετοίμασαν δύο bachelorette για τον γάμο της, τα οποία και ήταν έκπληξη, καθώς η Shaya δεν γνώριζε τίποτα. Το ένα έγινε στη Μύκονο – όπου δούλευε το καλοκαίρι – και το δεύτερο στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι, το Shamone.

Το faysbook.gr επικοινώνησε με την Shaya και μας αποκάλυψε για τα bachelorette parties της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τέτοιους φίλους και συνεργάτες που έχουμε πλέον μία σχέση ζωής. Πέρασα υπέροχα με τα δύο bachelorette που έγιναν σε Μύκονο και Αθήνα! Γράφτηκε ότι μου ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις! Τι να πω; Είναι όλοι τους τρελοί!».

Όπως μας εξομολογήθηκε, βρίσκεται στη Λευκάδα και επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της: «Αυτή τη στιγμή είμαι στη Λευκάδα με την οικογένεια μου, τον σύζυγο μου, το παιδί μου, τους κουμπάρους και τρέχω για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, καθώς περιμένω αφίξεις σιγά-σιγά για τον γάμο! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη που την ίδια μέρα θα βαφτίσουμε και τον γιο μας».

Την ίδια ημέρα με τον γάμο, θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιάσονας!

Οι μπομπονιέρες του γάμου και της βάφτισης:

Η Shaya μας έχει συνηθίσει σε μοντέρνες και εκκεντρικές εμφανίσεις, γι΄αυτό και δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε πώς θα είναι το νυφικό της. «Θα φορέσω δύο νυφικά εν τέλει, διότι ο Οίκος Μόδας Τρανούλη με φροντίζει! Το ένα θα είναι πιο μοντέρνο και σε κλασσική γραμμή και το άλλο θα είναι πιο αέρινο, σε γραμμή άλφα για το γλέντι! Επίσης ο μικρός μας θα φορέσει τρία υπέροχα σύνολα Stova Bambini, διότι ο φίλος μου ο Στέλιος είχε κέφια! Τώρα για το τι θα φορέσει ο Θοδωρής μου δεν ξέρω»!

Δείτε τη Shaya σε μία από τις πρόβες νυφικού που έκανε:

Διαβάστε ακόμη:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση”

Keywords
Τυχαία Θέματα