Τα τρία make up trends που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε τώρα που ήρθε το Φθινόπωρο

Ναι είναι γεγονός. Η θερμοκρασία κατέβηκε, ένα ζακετάκι το ρίξαμε στους ώμους και το πέδιλο ετοιμάζεται να τοποθετηθεί εκεί που του πρέπει, πίσω πίσω στη ντουλάπα μας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον επιτρέπεται (επιβάλλεται κατά τη γνώμη μας) να αλλάξει και το μακιγιάζ μας.

Τις τάσεις πια τις ξέρουμε απ’ έξω κι ανακατωτά αλλά τρεις είναι εκείνες που μας έχουν ενθουσιάσει και έχουμε αρχίσει ήδη να κάνουμε πρόβες.

Νο 1: Εσωτερική Λάμψη. Είδαμε το

look στον στον Οίκο Missoni όπου οι make up artists εστίασαν στο κέντρο του προσώπου απλώνοντας highligter σε μύτη και χείλη.

Εν τω μεταξύ έκαναν τη διαφορά με παστέλ αλλά φωτεινό παράλληλα χρώμα στην εσωτερική γωνία του ματιού. Όνειρο!

Νο 2: New York 80’s Girl το λέμε και το δημιούργησε ο make up artist Luix Casco στα παρασκήνια της Nicole Miller. Ένα smokey eye look με γκρι -μαύρη “σβησμένη” σκιά και έμφαση στο κάτω βλέφαρο.

Αυτό ακριβώς το look θέλουν οι φθινοπωρινές μας νύχτες, έτσι δεν είναι;

Νο 3: Και 70’s και Glam από την makeup artist Diane Kendal για τον Tom Ford με μούσα την Kaia. Έξτρα glamorous smoky eye, όχι όπως το ξέραμε με το αναμενόμενο μαύρο χρώμα σκιάς αλλά με εναλλακτικό καφέ και χρυσό!

Και ακόμα μία λεπτομέρεια που πρέπει να ακολουθήσουμε: Στα βλέφαρα η Kendal άπλωσε lip balm για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη. Τα χείλη παρέμειναν nude γιατί αυτό που έχει σημασία στην προκειμένη είναι το βλέμμα!

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο άρωμα του Οίκου Maison Margiela είναι μια ανταρσία του John Galliano

Το ευκολότερο manicure ever το είδαμε στο catwalk του Οίκου Gucci!

Keywords
Τυχαία Θέματα