Βαρύ πένθος για την Έρρικα Πρεζεράκου: Πέθανε η μικρή Αναστασία που έδινε μάχη με τον καρκίνο -Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της

Μία πολύ δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου, καθώς έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, η μικρή Αναστασία που έδινε μάχη με τον καρκίνο…

Το άτυχο κοριτσάκι έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και είχε ταξιδέψει τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της, προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

Η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, προσευχόταν καθημερινά για εκείνη, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωνε όλους εμάς για την πορεία της υγείας της

μικρής Αναστασίας. Η ίδια έκανε πολλές φορές δημόσια έκκληση για την ενίσχυση της οικογένειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στα έξοδα, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη για την 7χρονη Αναστασία.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το συγκλονιστικό μήνυμα τη μητέρας της

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια», έγραψε στο μήνυμα της η μητέρα της Αναστασίας.

Διαβάστε ακόμα:

«Η Ζέτα Μακρυπούλια με βοήθησε απίστευτα και δεν το παραδέχεται»

Ατζούν Ιλιτζαλί: Η πρώτη φωτογραφία με την σύντροφο του στο Instagram και οι ευχές για τα γενέθλια της

Γιώργος Ασημακόπουλος: Προτείνει στις πρώην συμπαίκτριές του τι ρούχα να φορέσουν στον τελικό του Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα