Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media -Τι συνέβη;

Το βράδυ της Δευτέρας (17/10), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο, μέσα από τα οποία απολογήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους για ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στο «The 2night Show».

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως στην χτεσινή εκπομπή, στην οποία προβλήθηκε μια παλαιότερη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη από την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», δεν έπαιξε ποτέ ο πρόλογος που είχε ετοιμάσει ο ίδιος για τον Ολυμπιονίκη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη

Παρασκευή (15/10).

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221018110408_videoplayback.mp4

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη. Ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ πρόλογο. Πριν από το απόσπασμα είχα έναν πρόλογο όπου εξέφραζα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, εξηγούσε τι σημαίνει ο Αλέξανδρος για εμένα, αλλά και το πώς είχαμε καταφέρει να κάνουμε τη συνέντευξη αυτή μαζί με αυτόν τον σπουδαίο αθλητή. Ένιωσα άσχημα που μπήκε αυτή η συνέντευξη απότομα. Χωρίς να πω δυο λόγια πιο πριν για τον Αλέξανδρο. Είναι από αυτά τα τεχνικά προβλήματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις… Είσαι στο σπίτι και λες “Θεέ μου τι γίνεται τώρα”. Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας. Θα το πω ξανά στην σημερινή εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλό ταξίδι, Αλέξανδρε. Σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς. και συλλυπητήρια στην όμορφη οικογένειά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε στο τέλος του βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Βέφα Αλεξιάδου: Ξεκαθαρίζει στο «Πρωινό μας» για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Λίλιαν Αρχοντή: Στο εδώλιο μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, μετά την καταγγελία για αστυνομική βία

Τζούλια Νόβα για “Τροχό της Τύχης”: «Αδικήθηκα, επικρατούσε ένταση προς το πρόσωπό μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα