Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν ευχήθηκα στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη, η φιλία μας έχει τελειώσει»

Το παρών σε event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/10) στο κέντρο της Αθήνας έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την πρώην κολλητή φίλη της, Ιωάννα Τούνη.

Η

πρώην παίκτρια του Survivor είπε αρχικά: «Ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον, χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα με τον Σπύρο, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου, σε έναν χρόνο θα έχει γίνει».

Στη συνέχεια, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια δήλωσε: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλιά δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη»

Κολωνός -Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση για τη φωτογραφία του με τον 53χρονο

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο on camera εκνευρισμός της με ερώτηση για τον Κώστα Πηλαδάκη -«Είναι πολύ άσχημο αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα