Γωγώ Φαρμάκη: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας της -«Μπήκα για επέμβαση και ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή»

Στα μέσα του Νοέμβρη, η Γώγω Φαρμάκη προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White και ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Παρακάτω όσα είχε γράψει στην ανάρτησή της:

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf

Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν.

Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο.

Όπως έχω ξανά πει, είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα) και τον κ. Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου!

Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το post, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανάρτησή της, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο.

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Farmaki (@gogofarmaki)

3 περίπου μήνες μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η Γωγώ Φαρμπάκη μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα μετά το χειρουργείο ένιωσε καλύτερα και ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις της.

«Είναι ένα σύνδρομο, το οποίο είχα εκ γενετής. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα μια δύσπνοια, έλεγα εντάξει δεν θα είναι κάτι, θα έχω άγχος. Κάποια στιγμή έφτασα 160 παλμούς. Μου είπαν ότι έχω αυτό το σύνδρομο.

Μπήκα για επέμβαση και ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή. Αυτό πέρασε, δεν είναι ότι σε βάθος χρόνου θα δεις το αποτέλεσμα. Από την επόμενη μέρα ανέπνεα και έκανα τις προπονήσεις μου», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για την κόρη του, Βαλέρια στον Άγιο Δομίνικο -Η οικογενειακή φωτογραφία

Επικό! Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Βασίλης Μπισμπίκης» στο Καρναβάλι και τρόλαρε το viral ζεϊμπέκικό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα