Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

Ο τελικός του «Dancing With the Stars» πραγματοποιήθηκε τον Γενάρη του 2022, με την Τζώρτζια Γεωργίου και τον Αλέξανδρο Μπαχάριεφ να σηκώνουν το κύπελο των νικητών.

Έναν χρόνο μετά, η Μαρίνα Λαμπροπούλου που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του show, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στην Άννα Ζηρδέλη, όπου μεταξύ άλλων απάντησε στον Τάσο Ξιαρχό που είχε αποκαλέσει «άσχετους» τους κριτές και στα νούμερα τηλεθέασης. Παράλληλα, παραδέχτηκε την δυσάρεστη εμπειρία που είχε με δάσκαλό της.

«Όταν ενημερώθηκα για τα νούμερα τηλεθέασης του

Dancing, στεναχωρήθηκα. Όμως, άρχισε να με επηρεάζει και είπα: Μαρίνα μην ασχολείσαι, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και όλα καλά», είπε αρχικά.

Για το σχόλιο που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό για την κριτική επιτροπή του DWTS σημείωσε: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους. Δεν μπορείς να ακυρώνεις ανθρώπους του χορού χρόνια, όπως ήμασταν και οι τέσσερις».

«Η πιο όμορφη στιγμή μου ήταν όταν γέννησα, παρότι δεν ζει ο πατέρας του, τον λατρεύω. Ο γιος μου είναι 13, ο σύζυγος μου “χάθηκε” όταν ο γιος μου ήταν 6, τώρα του βγαίνει και το περνάμε όλο, πίστευα έχει ηρεμήσει μέσα του.

Ο γιος μου όσο μεγαλώνει τόσο πονάει, επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του. Λυγίζω μόνη μου, κλείνω την πόρτα και λυγίζω. Θα ήθελα να υπάρχει η οικογένειά μου. Αν ζούσε ο άνδρας μου θα έδινε αγάπη στο γιο μου. Το έχει ανάγκη, τον βλέπω», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Σε άλλο σημείο, Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε με έναν δάσκαλό της. «Ένας δάσκαλος, που τον έχουν όλοι εκεί ψηλά, μας πέταγε το παπούτσι του την ώρα της διδασκαλίας και μετά το ξαναφορούσε. Κρατούσε και ένα σάντουιτς και το έτρωγε. Κάποια στιγμή του τα είπα», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για την κόρη του, Βαλέρια στον Άγιο Δομίνικο -Η οικογενειακή φωτογραφία

Επικό! Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Βασίλης Μπισμπίκης» στο Καρναβάλι και τρόλαρε το viral ζεϊμπέκικό του! 

SAG Awards 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές!

Keywords
Τυχαία Θέματα