Γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος -Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό του

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Πρόκειται για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Alberto Lejárraga, ο οποίος έκανε coming out με αφορμή την άνοδο της ομάδας του στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας της χώρας.

Ο ποδοσφαιριστής γιόρτασε την επιτυχία της ομάδας του δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών που δείχνει τον εαυτό του με την οικογένεια και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας όπου φιλάει – και μιας άλλης όπου αγκαλιάζει – τον σύντροφό του του.

«Σας ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα δίπλα μου, στα καλά και στα κακά. Τώρα είναι η σειρά μας να το ζήσουμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Muchas gracias por estar siempre a mi lado, en las buenas y en las no tan buenas! Esta vez nos tocó vivir lo bonito de esto! GRACIAS pic.twitter.com/gwsvZQztDW

— Alberto Lejárraga (@alberto_leja) April 25, 2023

Η ανάρτηση κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likew και αμέτρητα σχόλια και πολλοί ήταν που επικρότησαν την κίνηση του ποδοσφαιριστή να μην κρύψει την σεξουαλικότητά του.

Μάλιστα, ένας από τους χρήστες ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή «που είναι γενναίος και δεν κρύφτηκε και είναι ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω το κακό κανενός»

Βαγγέλης Σερίφης: Απαντά για την υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές

«Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

Keywords
Τυχαία Θέματα