Γιώργος Τράγκας: Η ταραγμένη σχέση με τους γιους του – Πώς έλαβε την απόφαση ο Φρέντυ να αποποιηθεί τη διαθήκη

Τις τελευταίες ημέρες ένα από τα θέματα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των sites και των ενημερωτικών εκπομπών είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που «έφυγε» από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες, άφησε πίσω του μία αμύθητη περιουσία, κληρονόμοι της οποίας είναι η σύζυγός του, Μαρία και οι δύο γιοι του, Φρέντυ και Γιάννη. Ωστόσο, αυτή η περιουσία έχει δεσμευτεί, καθώς – όπως αναφέρεται – δεν έχει

αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο.

Ο Φρέντυ Τράγκας με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, αποποιείται την κληρονομιά που του άφησε ο Γιώργος Τράγκας. Μετά τη γνωστοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος διάφορες αποκαλύψεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σχέση του δημοσιογράφου με τους γιους του. Η αποποίηση της κληρονομιάς από τον Φρέντυ Τράγκα ήρθε να επιβεβαιώσει την ταραγμένη σχέση με τον πατέρα του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έθεσε εαυτόν μάλιστα στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών ενώ στη μνήμη του πατέρα του κατέθεσε ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών.

Μιλώντας στο «Live news» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος Φρέντυ Τράγκα, αναφέρει πως η απόφασή του για αποποίηση της κληρονομιάς έγινε μετά από ώριμες συζητήσεις.

«Πρόκειται για απόφαση που προβλέπει ο νόμος, δικαίωμα που άσκησε ο εντολέας μας κατόπιν σταθμίσεων και συζητήσεων που έγιναν. Καταλάβαμε ότι οι περιστάσεις που είχαν δημιουργηθεί ήταν απρόσφορες, μία διατύπωση που κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της Αρχής για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ένας άνθρωπος με λαμπρό μέλλον, σύμβουλος του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πολυετούς έρευνας των διωκτικών Αρχών. Οφείλουμε να σεβαστούμε το συμφέρον του εντολέα μας ανεξαρτήτως αν η δική μας γνώμη ενδεχομένως να ήταν να περιμένουμε την κατάληξη των γεγονότων», είπε ο Θέμης Σοφός.

Να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Τράγκας είχε σταματήσει να μιλάει με τον γιο του, Φρέντυ, τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα η σχέση με τον γιο από τον δεύτερο του γάμο μοιάζει να είναι καλύτερη.Τον είχε στο πλευρό του τόσο στις δημοσιογραφικές εκπομπές όσο και στις επιχειρήσεις αλλά από ότι φαίνεται οι σχέσεις σταμάτησαν πριν 5 χρόνια και έκτοτε δε μιλούσαν.

«Είναι δεδομένο αυτό ότι οι σχέσεις του εκλιπόντος είχαν διαρρηχθεί και με τα δύο παιδιά του και τον Γιάννη ειδικά που εκπροσωπώ. Αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του. Το έφεραν οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις, δε θα πω εγώ, δε θέλω να πω, δεν μπαίνω στα προσωπικά θέματα κανενός.

Δε θα πω δεν ήταν καλές, θα πω δεν υπήρχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ξέρετε τα πράγματα όταν έχεις κληρονόμους με διαφορετικές ρίζες αίματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Το έχετε δει αυτό πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» ανέφερε ο δικηγόρο», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Κατσαφάδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών

 Μάκης Δελαπόρτας για Δάκη: «Ήξερε ότι θα φύγει από τη ζωή και…»

 Survivor-Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα