Δήμητρα Κατσαφάδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών

Μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας θέλησε να χάσει βάρος και έτσι μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής ενώ πρόσθεσε στην καθημερινότητά της και την άσκηση.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το ντους της. Η ίδια κάνει μπάνιο φορώντας το μαγιό της και εντυπωσιάζει

με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

«Έκοψα και τα πολλά γλυκά… Πολύ νερό, πολλά ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΑ, λίγο περπάτημα αν μπορείτε για να δράσουν ακόμα περισσότερο!!!Εννοείται όμως ότι αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και σε όποιον αρέσουμε!!! Juicy for ever!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δημοσιεύσει ένα κολάζ, στο οποίο μας δείχνει πώς ήταν το σώμα της πριν από την απώλεια των κιλών και πώς είναι σήμερα. Όπως θα δείτε, η αλλαγή είναι μεγάλη!

«Και επειδή πάντα πρέπει να τσαλακωνόμαστε για να πούμε την αλήθεια!!! Μη ξεχνάτε ότι τη μεγαλύτερη διαφορά από τα αδυνατιστικά μας την είδα εγώ η ίδια, για όσους με θυμάστε… Ήταν η απόλυτη κινητήριος δύναμη για να χάσω τα περιττά κιλά μου, την κυτταρίτιδα και να έχω…» έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

Διαβάστε ακόμα:

 Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να…

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας;

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα 30.000 ευρώ από σειρές που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα