Γιώργος Λιανός: «Η Ελένη μας ξεπάστρεψε…»

Για πρώτη φορά μετά την είδηση της απομάκρυνσης του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός μιλάει για όσα συνέβησαν και δεν τα γνωρίζαμε.

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που δεν θα βρίσκονται πλέον στο πλευρό της και απαριθμώντας τα, δήλωσε με το γνωστό χιούμορ του: «Η Ελένη μας ξεπάστρεψε. Θα κάνουμε μια εκπομπή που θα λέγεται οι φυγάδες».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Τα πράγματα αλλάζουν

στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία».

Οι φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να είχε δυσαρεστηθεί από την επιθυμία του Γιώργου Λιανού να κάνει μια εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη. Τι λέει όμως ο ίδιος; «Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί σε μια από τις τελευταίες τους συναντήσεις: «Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και είχε πει: «Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα